Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Rezervatia Muntilor Retezat 27 iunie – 30 iunie 2013

<< < (17/18) > >>

admin:

admin:

aprilie:
Bine ati revenit !  :) Intr-adevar superbe locuri ! Uitandu-ma la pozele voastre, mi se pare fantastic ca am urcat pana la Bucura doar cu un copil de 10 ani si un Labrador de 9 luni... Dar am urcat in ritmul nostru si m-am bucurat mult mai mult de peisaje decat am putut sa o fac in Apuseni ... deh, batranetea  ;D

danna n.:
 Invaluit in ceata, aparent inaccesibil, isi dezvaluie cu zgarcenie frumusetile, te solicita la maxim si iti ofera la final privelisti care te fac sa nu renunti...asta a fost pentru mine retezatu: padure, umed, stanca, urcus, rododendroni, stanca, jnepeni, pini, stanca, zapada, ceata, ploaie, stanca, iarba inalta, marcaje pierdute, stanca, coborare, stana, cabana; apoi iar de la capat: padure, partie, urcus, izvor stanca, cascada, rododendroni, verde, rau, flori si bucurie: lacul.   

Ana Maria:
"Se spune că vremea-i frumoasă atunci când în suflet e soare..." :)

M-am indragostit de Retezat si desi, de data asta a fost usor zgarcit si nu s-a dezvaluit in toata splendoarea lui, ascunzandu-se in ceata si dupa tufe rosii si dese de rododendroni si dupa ghinturi galbene, muntele asta mi-a ramas la inima si a urcat direct in Top 3, alaturi de Fagaras si Ceahlau!

M-am bucurat de miile de fire de iarba pe care luceau diamante de roua, de padurea verde si primitoare, de muschiul verde atat de moale, de paraul atat de cristalin si limpede, de cascade si nenumaratele tufe de rododendron, de urcusul solicitant dar atat de frumos, de valurile de ceata si lucirile de soare, ba chiar si de topaitul pe stanci, de apele limpezi ale lacurilor glaciare, de ciripitul pasarelelor, de tovarasia oamenilor faini si veseli... de tot!  :)

Mi-a placut mult si de abia astept sa ma intorc, o bucatica din mine a ramas acolo, in Retezat!  :smitten:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă