Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Rezervatia Muntilor Retezat 27 iunie – 30 iunie 2013

<< < (15/18) > >>

wonderland:

--- Citat din: admin din Marți, 25 Iunie 2013, 20:26 ---
Apa, batoane energizante gen fitnes, un mar...

Mai ales in ziua de traseu de Bucura, vom pleca la 8.00 si ne intoarcem spre seara

--- Terminare citat ---

Eu aș leșina cu batoanele fitnes. SNICKERS; Snickers, Snickers, punga de migdale, ceva alune,  un sandvis,   și ceva mai multe mere. :whistle:

Geta D:
va doresc calatorie placuta si vreme buna  :)
sa va ganditi si la cei care nu au putut sa mearga  |o

admin:
Tabelul cu persoanele care vor calatori cu microbuzul spre si de la Rausor:

1    A Cristina    Bucuresti
2    B Cristina    Bucuresti
3    M  Crina    Bucuresti
4    I Florin    Bucuresti
5    S Roxana    Bucuresti
6    T Ana Maria    Bucuresti
7    M Raluca     Bucuresti
8    Dana N    Bucuresti
9    C Monica Celiana    Bucuresti
10    S Alexandra     Bucuresti
11    S Camelia     Bucuresti
12    Liliana M     Bucuresti
13    P Lotica    urcare din Pitesti
14    S Aurel     urcare din Valcea
15    S Patiu     urcare din Valcea
16    Gigi Cindea    urcare din Sibiu
17    B Sorin    urcare din Hateg
18    D Elena    retur cu microbuzul
19    C Mihaela  retur cu microbuzul

Precizari:
- din Bucuresti urca 12 persoane. Rugamintea este sa fiti la locul de intalnire la ora 6.30, astfel incat plecarea sa se poata face la ora 7.00. Desi am rugat si la Apuseni acest lucru, o persoana a ajuns doar la 7.20, intarziind plecarea. Avem 3 locuri de vizitare pe traseu ori daca plecarea se va face mai tarziu, va trebui sa renuntam la unu-doua obiective. Ceea ce este nedrept si neplacut pentru cei care vin la timp
- din Pitesti va urca o persoana - Lotica P - am recomandat intalnirea in zona de iesire spre Bascov - viaduct - bazin de inot) - la 8.30.
- din Valcea, de undeva de pe varianta (soferul va trebui sa fie sunat de unul dintre cei doi care urca - pt a stabili locul exact de intalnire) - vor urca  Sisu si Patiu (cca 10.30)
- sa faca o oprire cu pauza la Da-da, la OMW pe Valea Oltului
- din Sibiu ma va lua pe mine (am sa vin pana la Mohu la intersectia cu autostrada - centura a Sibiului - ce duce spre Nadlac) 13.00
De aici am sa ma ocup eu si de traseu si de preluarea lui Sorin B din Hateg. Nu pot inca spune o ora de intalnire cu Sorin, apreciez insa ca in jur de ora 15.15 - 15.30 ajungem acolo. Daca va fi mai tarziu, va fi destul de probabil sa nu putem vedea tot ce ne-am propus.

Celyanaa:
 :thumbup: sigur s-a inteles, nimeni nu intarzie! Oamenii de munte sunt punctuali!  ;)

Soare:
Receptionat

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă