Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Rezervatia Muntilor Retezat 27 iunie – 30 iunie 2013

<< < (2/18) > >>

admin:
Gata Geta, facem echipa!  *|*Eu deja am inceput sa ma antrenez! Azi am facut un traseu de vreo 3 ore, asa in pas alert. Aveam impresia si am inceput sa ma tem ca mi s-au cam intepenit tzatzanile. Asa ca mi-am luat ghetele si am plecat spre Fantanale. O zi superba de toamna tarzie, un covor de frunze multicolor, raul acela care m-a insotit pe tot drumul cu susurul lui! Mi-am plimbat gandurile in sus si in jos, pana le-am obosit. Apoi le-am adus acasa si le-am asezat pe perna. Am facut si cateva poze, le-am postat pe facebook.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.461346113911075.106486.100001070700265&type=1

Codru:
Dupa minunatia de anul acesta , nu pot sa nu ma prezint si la anul !!!

Mari_a:
Daaa... frumosi munti! Si "râul" de stanci, si lacul ala cristalin... Si eu merg! Sa vad si Bucura. Si sa-l mai ascult pe Calin povestind - indiferent ce, imi place CUM!  :)

admin:
Alaltaieri cand am vorbit cu Calin, deja ma si vedeam acolo! Stiti cum povesteste el: "mergem pe poteca aia, o luam pe sub stanca, zzzzm, facem dreapta, apoi urcam un pic vmmmm, e acolo o vale cu pasune, e mai usor prin ea, dam imediat de varf, si-apoi ajungem la lac". Pacat ca nu s-a facut actor, este fantastic cat de bine iti transmite!

Annalys:
Si eu vreau :)

Multu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă