Am sa discut cu transportatorul, care este din Bucuresti, asta cel mai probabil poimaine si atunci va comunic unde spune ca este mai simplu pt voi.
Ramasesem dator cu o informatie, referitoare la alegerea microbuzului cu care plecam. Este un Mercedes Sprinter 2013, are fotolii VIP, aer conditionat, lampi individuale, DVD, statie, microfon, etc. Daca cel nou - nout nu este gata, dar transportatorul mi-a promis ca nu are ce sa intervina, o sa avem unul care are 6 luni, deci tot nou. A fost mai scump, dar am tinut mult sa avem confort si sa ne bucuram pe drum de o atmosfera placuta.
Dar, pt ca intotdeauna este un dar, asa cum va spuneam, acest microbuz nu va avea remorca, asa am ales pt ca am tinut sa nu calatorim cu ceva dupa noi... Cala de bagaje are niste dimensiuni (am sunat chiar la producator sa ma lamuresc) care in cazul in care bagajele voastre sunt decente ca volum are sa ne fie suficient pt a le incarca si depozita pe perioada transportului. Este insa la limita - limita. Daca o singura persoana vine cu un troler "dulap" adica peste ce va spuneam eu ca este suficient pt a voi si maxim pt spatiul de bagaje,
70 cm inaltime, 40 cm latime si 25 cm grosime, atunci o sa avem o problema. Pt bagajul de mana nu este problema, il putem depozita si in zona de pasageri, insa nu pe culoar, asta probabil stiti.
Imi doresc mult sa fie o vacanta de 4 si de aceea am si cautat sa obtin un mijloc de transport f.bun, am ales si reales hotelurile pana am avut ce am dorit, asa ca nu mai ramane decat ...voia buna!
Celelalte hoteluri pe care le-am decis sunt:
La Venetia, o sa stam din nou pe partea continentala, dar nu la Central si la un hotel mai scump, dar pe care l-am considerat mai bun, este vorba de
President 4*. Cu ani in urma am stat acolo si-mi aduc aminte de lucruri bune, asa ca azi cand am avut option date, am venit mai repede acasa de la un eveniment de familie si am intrat in sistem inainte de 00.00. Si am obtinut ce am vrut, am anulat Central si am luat President, ramane maine sa confirm 100%. Dar sunt doar detalii tehnice, nu ar avea ce sa se intample.
Pt a va informa asupra hotelului intrati pe
http://www.hotelpresidentvenezia.it/en/La Ljubljana mergem tot la
M Hotel, stam acolo de 3 ani si totul a fost ok intotdeauna, deci nu am avut de ce sa schimb. Website-ul oficiel al hotelului:
https://www.m-hotel.si/