Autor Subiect: Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013  (Citit de 70207 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
Gigi, de unde se pleaca din Sibiu si la ce ora?
Vad ca majoritatea vor pleca din Bucuresti, mai raman sibienii si un clujan :)

mihaela1961

• Vizitator
Gigi,
C.Luminita-Suceava
I.Niculina - Botosani
P.Mihaela-Bacau
C. Diana-Iasi
D. Mihaela-Focsani
Ajungem la 4,45 in principiu la Bucur-Obor sau la 5 -la Basarabi
Intarzierea poate fi de aprox. 15 minute maxim
Comunica-ne doar unde e mai bine sa coboram-La Bucur Obor sau la Basarabi.Eu ma gandeam la Bucur-Obor, dar ramane cum crezi tu ca e mai bine.
 :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Am sa discut cu transportatorul, care este din Bucuresti, asta cel mai probabil poimaine si atunci va comunic unde spune ca este mai simplu pt voi.

Ramasesem dator cu o informatie, referitoare la alegerea microbuzului cu care plecam. Este un Mercedes Sprinter 2013, are fotolii VIP, aer conditionat, lampi individuale, DVD, statie, microfon, etc. Daca cel nou - nout nu este gata, dar transportatorul mi-a promis ca nu are ce sa intervina, o sa avem unul care are 6 luni, deci tot nou. A fost mai scump, dar am tinut mult sa avem confort si sa ne bucuram pe drum de o atmosfera placuta.

Dar, pt ca intotdeauna este un dar, asa cum va spuneam, acest microbuz nu va avea remorca, asa am ales pt ca am tinut sa nu calatorim cu ceva dupa noi... Cala de bagaje are niste dimensiuni (am sunat chiar la producator sa ma lamuresc) care in cazul in care bagajele voastre sunt decente ca volum are sa ne fie suficient pt a le incarca si depozita pe perioada transportului. Este insa la limita - limita. Daca o singura persoana vine cu un troler "dulap" adica peste ce va spuneam eu ca este suficient pt a voi si maxim pt spatiul de bagaje, 70 cm inaltime, 40 cm latime si 25 cm grosime, atunci o sa avem o problema. Pt bagajul de mana nu este problema, il putem depozita si in zona de pasageri, insa nu pe culoar, asta probabil stiti.

Imi doresc mult sa fie o vacanta de 4 si de aceea am si cautat sa obtin un mijloc de transport f.bun, am ales si reales hotelurile pana am avut ce am dorit, asa ca nu mai ramane decat ...voia buna!

Celelalte hoteluri pe care le-am decis sunt:

La Venetia, o sa stam din nou pe partea continentala, dar nu la Central si la un hotel mai scump, dar pe care l-am considerat mai bun, este vorba de President 4*. Cu ani in urma am stat acolo si-mi aduc aminte de lucruri bune, asa ca azi cand am avut option date, am venit mai repede acasa de la un eveniment de familie si am intrat in sistem inainte de 00.00. Si am obtinut ce am vrut, am anulat Central si am luat President, ramane maine sa confirm 100%. Dar sunt doar detalii tehnice, nu ar avea ce sa se intample.
Pt a va informa asupra hotelului intrati pe http://www.hotelpresidentvenezia.it/en/

La Ljubljana mergem tot la M Hotel, stam acolo de 3 ani si totul a fost ok intotdeauna, deci nu am avut de ce sa schimb. Website-ul oficiel al hotelului: https://www.m-hotel.si/

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Adina si tie iti eram dator cu un raspuns, imi cer scuze de intarzierea lui, dar se pare ca de cand am venit din chei, n-am prea avut motive de bucurie si de liniste: asa cum scriam tatal meu a fost operat in timp ce eram acolo, iar ieri noapte dupa vijelia pe care sunt singur ca ai simtit-o si tu din plin, am avut ocazia sa ma dau cu barca prin pivnita. Asa ca vreo 3 ore am scos apa, obiectele care pluteau... :-\

Cred ca m-am simtit prea bine acolo in Sasca. Nu tin minte sa ma fi distrat asa de mult timp.... ;) Seara aceea la vecinii arhitecti, apoi la barul satesc,... apoi....masa din foisor...:giggle: Si ca intotdeauna mi s-a intamplat ca dupa o veselie extrema sa vina ceva neplacut...
Cred ca trebuie sa ma distrez, dar mai cu masura.... ::)

Deci, daca microbuzul pleaca din Bucuresti la 5.00, o sa ajunga la Sibiu in jur de ora 9.30. O sa facem intalnirea la Hotel Ibis, acolo avem si parcare mare si este si in drum, este cel mai potrivit loc. Deci ne vedem la fostul Continental. Gata de vacanta!  *|* :dance: :yeah:

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
Apropos de masa din foisor  :2funny:, cati oare dintre noi au observat ce ciudata a fost acea zi de sambata, ciudata prin structura ei simetrica, rotunda: a inceput cu o cazatura si s-a incheiat cu o alta cazatura  ;D In ceea ce ma priveste, mie mi-a parut rau doar ca nu ai mai putut fii alaturi de noi  :(  Si nu cred ca neplacerile de dupa excursie au legatura cu distractia "fara masura", astea sunt superstitii ... Stiu ca sunt  :offtopic: insa nu m-am putut abtine, scuze ... si in plus trebuie sa ajung si eu la 50 de postari ca sa am acces la sectiunea din forum pentru cei din Bucuresti  :angel: Pup.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Despre ultimele doua hoteluri:

Hotel President 4* Mestre Venezia
Este amplasat aproape de centru și la o călătorie de 10 minute cu autobuzul de Veneția. Camerele spațioase sunt echipate cu TV prin satelit, aer condiționat și minibar. Ofera gratuit acces la Wi-Fi și parcare.

Camerele sunt izolate fonic și oferă, de asemenea, canale TV Mediaset Premium. Micul dejun este servit sub forma unui bufet generos.

Autobuzele spre Veneţia şi spre Aeroportul Marco Polo au staţie la aproximativ 300 de metri de Hotelul President, iar zona comercială din Mestre este la 5 minute de mers pe jos.

Fotografii ale Hotelului President 4*:

Hotel M 3* Ljubljana

M Hotel este un hotel modern, situat  în apropiere si de şoseaua de centură a Ljubljanei şi de centrul oraşului, oferind o conexiune rapidă. Se afla la numai 5 minute de mers cu maşina de centrul oraşului, de la staţia de transport în comun care se află la 50 metri distanţă.

Internet wireless gratuit, TV cu ecran plat şi aer condiţionat.

Are un restaurant modern, cu o frumoasă terasă de vară. Se servesc acolo mâncăruri internaţionale şi preparate vegetariene.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Recapitulez hotelurile la care o sa stam. Am sa postez aici si adresele lor si numerele de telefon. Este foarte bine sa le aveti listate cu voi, pt ca in situatia in care va desprindeti de grup, sa stiti unde trebuie sa ajungeti:

Szeged: Hotel Forras 4* Adresă: 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert utca 16-24, Ungaria
Telefon:+36 62 566 466
O sa stam aici doua nopti, una la inceput de vacanta 13/14 august si una la sfarsit 23/24 august. Avem intrare gratuita la complexul SPA Aquapolis, conectat la etajul I cu hotelul.

Plitvice: Hotel Grabovac 3* Adresa: Plitvicka Jezera, 53231 Grabovac.  Telefon: +385 (0)53 751 999
O sa fim cazati o noapte, 14/15 august

Venezia: Hotel President 4* Adresa: Forte Marghera 99/A, 30173 Mestre . Telefon: +39 041 985655
Trei nopti vom fi cazati in acest hotel, incepand cu data de 15 august si iesire pe 18 august.

Opatja: Hotel Grand Adriatic II 3* Adresa: Adresă: Marsala Tita 200, 51410, Opatija, Croația
Telefon:+385 51 719 000
Patru nopti o sa fim gazduiti de acest hotel, unde vom avea, pe langa micul dejun care este inclus la toate hotelurile la care urmeaza sa mergem si masa de cina, tip bufet. Intram pe 18 si iesim pe 22 august

Ljubljana: M Hotel 3* Adresa: Derčeva ulica 4, 1000 Ljubljana Telefon: +386 1 513 70 00
Vom sta acolo penultima noastra noapte de vacanta, adica 22/23 august.

Offline adda

• Hero Member
Multumesc Gigi, dar nu era graba cu raspunsul, eu inteleg si stiu cat esti de ocupat, urmaresc forumul asa ca nu e problema.
Imi pare rau pt tatal tau, ii doresc si eu sanatate multa si tie la fel sa faci fata la toate provocarile si sa poti sa te simti la fel de bine in continuare in toate actiunile.

E ok locul de intalnire si ora mai mult decat perfecta  :). Eu sunt gata de vacanta demult, deja numai acolo ma gandesc, de-aia m-am si grabit cu intrebarea  :giggle:

A mai ramas putin.... *|*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
V-am transmis si un Email, eu am sa plec in MM si nu stiu cat o sa pot raspunde la tf. Am vrut sa ma asigur ca fiecare a citit aici tot ce tine de plecare.

Sper ca stiti, pt a putea vorbi de dincolo in tara si chiar intre noi, aveti nevoie de activarea rooming-ului. Daca nu aveti optiunea asta, nu veti putea nici macar sunati...Verificati deci si amanuntul acesta...

Pt umblatul in soare nu uitati de ceva de protectie. A capului si pielii.

mihaela1961

• Vizitator
Daca Gigi spune ca doua nopti vom sta la hotel Forras-Szeged, iacata ca am gasit impresii 'de la fata locului' si m-am bucurat cand am citit  :)
redau mai jos linkul

http://amfostacolo.ro/ungaria-pareri,9/szeged-mako,60,466/hunguest-hotels-forras-szeged,7913/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__38086.htm

mihaela1961

• Vizitator

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Mihaela, sa nu ducem oamenii in eroare.  ??? Ce ai postat la Grabovac, nu este hotelul in care stam, ci niste casute din lemn. Eu am postat si am explicat despre complexul in care o sa stam si care se numeste asa cum spuneam Hotel Grabovac 3*, nu Resort Turist Grabovac, care este cu totul altceva. Alta eroare este referitoare la Hotel Adriatic. Am explicat cand am scris despre alegerea hotelurilor, ca noi o sa stam in Hotel Adriatic II, complexul are doua corpuri de cladire si intre, cazinoul. Un corp este de 4* si unde va spuneam ca tariful este foarte mare (neincadrabil sub nici o forma in bugetul nostru de excursie si in acelasi timp nejustificat ca diferenta de confort) si unul este de 3*, unde am stat si anul trecut. Masa se serveste in acelasi restaurant, indiferent in ce corp se sta, iar mancarea a fost excelenta. Locatiile sunt toate verificate de mine, am stat in ele si le-am apreciat si ca turist si ca profesionist. In general nu este tocmai bine sa te uiti decat printre randuri la feed-back-uri, multe sunt subiective...V-as putea povesti mai multe despre asta, dar acum chiar nu am timp....Singurul loc in care ma uit pt impresii este o baza profesionista de turism...Am scris si eu acolo, pe vremea cand reprezentam Global Cynergies.

Am transmis Email exact hotelurile in care o sa stam, am pus si pozele, pt a vedea exact locatiile. Acelea sunt, aveam rugamintea sa va listati si sa aveti cu voi adresele si contactele.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Mai este un pic si aflam prognoza meteo. Sunt tare nerabdator sa vad ce vreme ne asteapta... ??? Sper sa avem parte de niste zile frumoase, nici cald sa ne topim, mai ales cand vom avea zilele de vizita, dar nici racoare...Astept in special zilele de Venetia si cu vaporul. Imi place mult apa...bine nu in vin.. :) ...acolo unde ii este locul...! Si Venetia are din plin!

Offline adda

• Hero Member
Eu m-am uitat putin chiar azi la prognoza pt Venetia, dar e cam devreme ...sunt curioasa si eu.