Autor Subiect: Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013  (Citit de 70269 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Mihaela, cel care a marcat fotografia ca Podul Dragon a gresit. Este Podul Triplu.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Adda sunt convins ca o sa-ti placa mult!

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
Si eu sunt convinsa Gigi! Abia astept!!!!

mihaela1961

• Vizitator
Buna dimineata Gigi,
In linii mari, ai putea sa scrii care sunt participantii la excursie din Moldova?
Ma gandesc ca poate unii ar prefera sa ajunga la Sibiu decat Bucuresti si de la Sibiu ne iei tu via Bucuresti-Sibiu.Oricum, treci prin Sibiu, nu?
Astept edificari+...moldoveni participanti! :) *|*

mihaela1961

• Vizitator
Un frumos articol despre Venetia postat pe un blog de calatorie, blog foarte drag mie!

http://aliceee-traveler.blogspot.ro/2012/12/venetia-din-piazza-roma-in-piazza-san.html

mihaela1961

• Vizitator
La distanta mica de Pestera Postojna se afla Castelul Predjamski.Am citit ca merita vazut!

mihaela1961

• Vizitator
La distanta mica de Pestera Postojna se afla Castelul Predjamski.Am citit ca merita vazut!

'Anexez' o poza cu castelul si ceva 'cules' despre el:

[/quote]

"Majoritatea care viziteaza Slovenia ajung sa vada Pestera Postojna. Dar putini stiu ca la doar 10 km se afla acest minunatul Castel Predjamski, unic in felul sau datorita constructiei neobisnuite.

Castelul este integrat intr-o pestera avand 5 etaje si un total de 15 camere. De fapt chiar numele castelului "Predjamski Grad" inseamna "Castelul din fata pesterii". Castelul se poate vizita intre orele 9 si 18 (mai, iunie, septembrie) si intre orele 9 si 19 (iulie, august).

Prima atestare a Castelului este din sec. al XIII –lea. Castelul Predjamski a apartinut contelui Coronini Michael von Cronberg ce l-a vandut in anul 1846 familiei Windischgratzum care au ramas proprietarii castelului pana la sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial cand statul l-a preluat si l-a transformat in muzeu.

Castelul atrage prin frumusetea sa dar si prin legendele care spun ca aici a locuit Contesa Elizabeth Bathory care se hranea cu sangele tinerilor ce locuiau in zona."

CristianT

• Vizitator
Salut,
Eu sunt Cristian si e prima excursie la care particip. Vreau sa stiu care e situatia inscrierilor avind in vedere ca s-a achitat avansul deci cam stiti pe cine contati.
Numai bine la toata lumea,
Cristian.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Bine ai venit, Cristian,

Gigi, cel care îți poate da un răspuns oficial si documentat e în Portugalia deocamdată, așa că va trebui să ai nițică răbdare.
Dacă mă iau după ultimul newsletter, locurile sunt cam ocupate.

Nu-ți fă griji,  lista pe forum vor apărea mai aproape de data plecării, o dată cu detaliile organizatorice pentru transport, locații de cazare, destinații, program etc.

Dar poți vedea deja, pe acest topic, câteva (nu toți cei inscrisi simt nevoia să interacționeze și pe forum) dintre persoanele care vor merge și poți împărtăși cu ele orice dorești și te ajută să îți faci o idee despre partenerii de vacanță, să depășești nerăbdarea așteptării sau eventuala neliniște legată de plecarea la drum cu persoane necunoscute.

Ce pot eu să spun, după o singură excursie, e că sigur va fi o experiență frumoasă - vei vedea locurile pe care ți-ai dorit să le vezi, alături de oameni cu aceleași interes de a avea o vacanță de neuitat .  :thumbup:

Dacă ai timp și răbdare, poți să citești impresii de la acțiunile încheiate - te ajută să îți faci o impresie despre stilul și...nivelul la care se desfășoară acțiunile SC. :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

mihaela1961

• Vizitator
Salut,
Eu sunt Cristian si e prima excursie la care particip. Vreau sa stiu care e situatia inscrierilor avind in vedere ca s-a achitat avansul deci cam stiti pe cine contati.
Numai bine la toata lumea,
Cristian.
Salut Cristian,
Deci vom fi participanti la aceasta excursie!
Dupa cate stiam de acum o luna, locurile nu-s ocupate, dar poate intre timp s-au mai schimbat datele problemei.
Daca vrei amanunte, uitata-te la 'actiuni incheiate'-Adriatica 2012 pe forum, asta ca sa-ti faci o impresie generala.
Mai participa o prietena de a mea din Botosani-Niculina, Cory-din Bucuresti, Ludmila din Suceava..cele pe care le stiu eu.
Este a treia actiune SinglesCamp la care particip, dar prima in strainatate.Cu Gigi Candea oricum este bine oriunde ne-am duce, cel putin asta e impresia mea.Iar participantii intotdeauna au fost nemaipomeniti, drept pentru care sunt sigura ca si acum va fi la fel.
Daca vrei neaparat sa afli amanunte(cati sunt inscrisi, etc) da-i un telefon Samizei la agentie(nr. tel. e indicat pe site).
Forumul incepe sa 'se aglomereze' pe topic(asta am constatat uitandu-ma la Adriatica de anul trecut) cam cu zece zile inainte de plecare(Gigi va puneaici cu  sa ne imbracam, ce sa luam la noi, alte instructiuni).Eu am postat mai demult aici o intebare: fiind din Moldova, era bine de stiut cam care-cum sunt din Moldova pentru eventualul transport.
Tu de unde esti? :)
Oricum, va fi distractie maxima  *|*

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
Cu Gigi Candea oricum este bine oriunde ne-am duce, cel putin asta e impresia mea.Iar participantii intotdeauna au fost nemaipomeniti,

De acord cu tine!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Va multumesc de incredere, apreciere si ...incurajarea celor nou inscrisi!  :worship:

In ceea ce priveste lista de inscriere si detaliile: asa cum a raspuns Mihaela, nu postez liste intermediare, decat cele finale. Atunci am siguranta ca ceea ce comunic este fara modificari ulterioare... Detaliile, la fel, vi le transmit pe forum cand ne apropiem de eveniment. Intr-un timp suficient pt pregatirea unor lucruri pe care vi le sfatuiesc si indic ca necesare.

Nu stiu in acest moment stadiul inscrierilor la aceasta excursie. Am extins-o ca numar de locuri, acum vreo 3 saptamani, pt ca erau solicitari suplimentare. Dupa cate am inteles Samiza tine deschise rezervarile pana la 14-15 persoane. Cand am plecat erau in jur de 11 platitori.

Cei care doresc sa-si comunice participarea, o pot face aici pe topicul deschis special, eu am tot explicat cat de important este ca oamenii sa se cunoasca si macar virtual inainte de a ajunge la destinatie... Am invitat lumea sa se prezinte, pt ca ceilalti sa stie cu cine pleaca. O astfel de posibilitate este unica in turismul romanesc .... :)

mihaela1961

• Vizitator
Bine ai sosit Gigi!  :applause: :applause: :applause: :applause:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Bine v-am gasit! Gata atmosfera de Adriatica? Hai ca numai maine nu-i poimaine si  *|* :dance: :yeah: