Autor Subiect: Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013  (Citit de 70145 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Situatia inscrierilor, comunicata ieri de Samiza, este in acest moment: 12 platitori si 2 care au confirmat, urmand sa achite. Deci 14 inscrisi. Pentru ca au fost mai multi solicitanti, dupa cum vedeti, am suplimentat locurile de rezervare pana la 16 participanti, astfel incat sa multumesc pe toata lumea.

Microbuzul are 20 de locuri, dar vom lasa cateva libere, pentru a nu fi aglomerat si a permite, pe rand intinderea pe cate doua fotolii... :)

Am transmis un newsletter, probabil ca l-ati primit, referitor la aceasta vacanta. Am dorit ca toti sa fiti informati de suplimentare si de disponibilitatea de doua locuri. Puteti lua legatura direct cu Samiza 0745106526 sau sa va inscrieti, asa cum se procedeaza pt rezervari pe site www.singlescamp.ro, la "Inscrieti-va aici!"

Offline s_cristina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
Suplimentarea locurilor este foarte binevenita, Gigi. Sper sa prind si eu unul din cele 2 locuri ramase libere. M-am inscris acum dar se pare ca va trebui sa astept pana pe 14-15.  :)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
Cristina, o sa fie f.fain ...eu deja nu mai am rabdare....abia astept sa plecam :yeah:

Offline Gabi sb

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
 Si eu la fel! De abia astept sa plecam, sa ma bucur de soare, de mare si de compania voastra  :thumbup:

Offline s_cristina

• Newbie
  • *
Mai am de asteptat 3-4 zile pana primesc raspunsul. Mi se pare o eternitate, dar sunt sigura ca merita. :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
E ok Cristina. Sunt intr-o pauza de autostrada si am reusit sa scriu cate ceva. Ai locul rezervat, urmeaza ca luniSamiza sa-ti transmita contul. :)

mihaela1961

• Vizitator
Si eu la fel! De abia astept sa plecam, sa ma bucur de soare, de mare si de compania voastra  :thumbup:
Si eu de abia astept sa ne cunoastem cu totii!
Am 'mai tras cu un ochi' pe aici din cand in cand dar deocamdata nu imi fac griji ca nu-s animate discutiile, mai e ceva timp pana atunci.
 *|* :) :)

Offline s_cristina

• Newbie
  • *
Multumesc, Gigi. Deci pana luni pot dormi linistita.  :applause:

Offline Gabi sb

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
 Iar de luni incolo, dupa ce achiti, poti dormi si mai linistita la gandul ca vei avea parte un concediu super!

Offline adda

• Hero Member
Eu am inceput numaratoarea inversa.peste o luna suntem deja in vacantaaa....rasfat total *|*

mihaela1961

• Vizitator
Eu am inceput numaratoarea inversa.peste o luna suntem deja in vacantaaa....rasfat total *|*
Nici nu mi-am dat seama ca mai e asa putin O0

Offline s_cristina

• Newbie
  • *
Am facut deja prima plata. Deci de acum e sigur - merg si eu cu voi.  *|*

mihaela1961

• Vizitator
Am facut deja prima plata. Deci de acum e sigur - merg si eu cu voi.  *|*
Eu tot nu sunt lamurita pana la aceasta data cati suntem in total inscrisi in acesta excursia?
Are cineva aceasta informatie? :)

Offline Cory

• Hero Member
  • Mesaje postate: 550
Eu tot nu sunt lamurita pana la aceasta data cati suntem in total inscrisi in acesta excursia?
Cred ca cei de la agentie au raspunsul la asta, d-na Samiza ar trebui sa stie cati suntem mai exact.
Dar pana nu apare vreo lista pe forum , e suspans ... :)

Offline adda

• Hero Member

Conform celor spuse de Gigi mai sus ,cred ca in jur de 14 participanti, max 16, daca s-au ocupat si cele 2 locuri suplimentate.
Dar vom afla in curand, banuiesc... :)