Salut,
Eu sunt Cristian si e prima excursie la care particip. Vreau sa stiu care e situatia inscrierilor avind in vedere ca s-a achitat avansul deci cam stiti pe cine contati.
Numai bine la toata lumea,
Cristian.
Salut Cristian,
Deci vom fi participanti la aceasta excursie!
Dupa cate stiam de acum o luna, locurile nu-s ocupate, dar poate intre timp s-au mai schimbat datele problemei.
Daca vrei amanunte, uitata-te la 'actiuni incheiate'-Adriatica 2012 pe forum, asta ca sa-ti faci o impresie generala.
Mai participa o prietena de a mea din Botosani-Niculina, Cory-din Bucuresti, Ludmila din Suceava..cele pe care le stiu eu.
Este a treia actiune SinglesCamp la care particip, dar prima in strainatate.Cu Gigi Candea oricum este bine oriunde ne-am duce, cel putin asta e impresia mea.Iar participantii intotdeauna au fost nemaipomeniti, drept pentru care sunt sigura ca si acum va fi la fel.
Daca vrei neaparat sa afli amanunte(cati sunt inscrisi, etc) da-i un telefon Samizei la agentie(nr. tel. e indicat pe site).
Forumul incepe sa 'se aglomereze' pe topic(asta am constatat uitandu-ma la Adriatica de anul trecut) cam cu zece zile inainte de plecare(Gigi va puneaici cu sa ne imbracam, ce sa luam la noi, alte instructiuni).Eu am postat mai demult aici o intebare: fiind din Moldova, era bine de stiut cam care-cum sunt din Moldova pentru eventualul transport.
Tu de unde esti?

Oricum, va fi distractie maxima