Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013

<< < (15/41) > >>

mihaela1961:

--- Citat din: adda din Duminică, 14 Iulie 2013, 10:42 ---Eu am inceput numaratoarea inversa.peste o luna suntem deja in vacantaaa....rasfat total *|*

--- Terminare citat ---
Nici nu mi-am dat seama ca mai e asa putin O0

s_cristina:
Am facut deja prima plata. Deci de acum e sigur - merg si eu cu voi.  *|*

mihaela1961:

--- Citat din: s_cristina din Miercuri, 17 Iulie 2013, 09:06 ---Am facut deja prima plata. Deci de acum e sigur - merg si eu cu voi.  *|*

--- Terminare citat ---
Eu tot nu sunt lamurita pana la aceasta data cati suntem in total inscrisi in acesta excursia?
Are cineva aceasta informatie? :)

Cory:

--- Citat din: mihaela1961 din Miercuri, 17 Iulie 2013, 10:31 ---Eu tot nu sunt lamurita pana la aceasta data cati suntem in total inscrisi in acesta excursia?

--- Terminare citat ---
Cred ca cei de la agentie au raspunsul la asta, d-na Samiza ar trebui sa stie cati suntem mai exact.
Dar pana nu apare vreo lista pe forum , e suspans ... :)

adda:

--- Citat din: mihaela1961 din Miercuri, 17 Iulie 2013, 10:31 ---Eu tot nu sunt lamurita pana la aceasta data cati suntem in total inscrisi in acesta excursia?

--- Terminare citat ---
Conform celor spuse de Gigi mai sus ,cred ca in jur de 14 participanti, max 16, daca s-au ocupat si cele 2 locuri suplimentate.
Dar vom afla in curand, banuiesc... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă