Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013

<< < (27/41) > >>

CristianT:

--- Citat din: admin din Luni, 05 August 2013, 09:52 ---Statia Agip Pacii a fost folosita in mai multe excursii si cum eu nu stiu bine Bucurestiul, am considerat a nu fi probleme, asa cum imi scrii tu acum. Militariul este chiar pe iesire, de aceea il prefer, Nordul nu este in drumul nostru, cand se vine din Bucur Obor. Deci daca schimbam ceva, este bine sa fie pe Militari langa o statie de metrou, dar unde sa si fie voie sa se parcheze si sa se imbarce. Deci nu pe sosea, sa existe un intrand ceva.

--- Terminare citat ---
Am inteles ca ramine cum ai stabilit cu transportatorul. Scuze nu vreau sa te bat la cap :hammer: si am propus o solutie pe care o cred mai comoda pentru orice bucurestean si pentru cei ce vin din provincie cu trenul sau cu microbuze.
Gara de Nord nu e in Nord ci aproape in centru. In jurul garii sunt cel putin 4 autogari pentru microbuzele care vin din tara. Drumul de la Obor la iesirea din Militari trece prin apropiere. Parcarea de la gara este linga benzinaria Petrom sau OMV cum iesi din statia de metrou nu la mai multe minute de mers pe jos. Astea sunt argumentele pe care le poti avea in vedere si discuta cu transportatorul. Si e la o statie de metrou de gara Basarab.

s_cristina:

--- Citat din: adda din Luni, 05 August 2013, 11:49 ---Cristina, nu cred ca te-a inclus Gigi la cei din Moldova.
Cele 5 persoane sunt cele de care zicea si Mihaela (a pus ea o lista mica undeva mai sus)
 C.Luminita-Suceava
I.Niculina - Botosani
P.Mihaela-Bacau
C. Diana-Iasi
D. Mihaela-Focsani

--- Terminare citat ---

Multumesc, adda, dupa cum ziceam nu am citit cu atentie. Mea culpa!

mihaela1961:

--- Citat din: s_cristina din Luni, 05 August 2013, 10:58 ---

--- Terminare citat ---
Cristina,
mai postez inca odata e-mailul meu: parascanmihaela@yahoo.it, da-mi un mesaj daca e nevoie, ok?
Mie Gigi mi-a dat telefon azi dimineata si mi-as pus ca pentru cele 5 care venim cu acelsi mijloc din trasnport din Moldova(Priscom) si care ajungem in jurul orei 4,30-4,45 la Bucur-Obor, ramane Bucur Obor.
Tu vii direct din Moldova sau din Bucuresti?
Dupa cate am inteles din postarea ta, presupun ca nu vii direct noaptea cu un tren/autocar/microbuz in Bucuresti.

ela_tgv:
           Buna tuturor, abia astept sa plecam impreuna intr-o calatorie ce se anunta minunata.   :yeah: :dance: *|*
     Eu sunt fata care avea o problema cu lasatul masinii. Trebuie sa le multumesc:  lui Gigi  :) pentru ca a dat "sfoara-n tara" pentru a-mi rezolva problema si lui Cristian T  :) pentru promptitudine. Multumesc frumos! Numai ca intre timp am mai gasit o solutie (si nu vreau sa se supere nimeni), care mi se pare mai convenabila din punct de vedere al sigurantei masinii mele, avand in vedere ca lipsim vreo 12 zile. Asa ca daca nu apar modificari  de program, prefer sa-mi las masina ceva mai departe de Bucuresti si sa ma aduca cineva la AGIP PACII la ora 5:00. Daca apar modificari de program, il voi suna pe Gigi si sper sa pot lua legatura cu (d-nul  :)) Cristian T sa rezolv cu "parcare" masinii. Inca o data multumesc !
    Asa ca ..... sa ne vedem cu bine marti ! Toate cele bune tuturor , o saptamana frumoasa! :giggle:
P.S. UITAM CE ERA MAI IMPORTANT : LA MULTI ANI! GIGI anticipat pentru 8 august  :flori: .PETRECERE FRUMOASA ALATURI DE CEI CARE PARTICIPA LA EXCURSIA DIN MARAMURES! *|*

admin:
Iti multumesc pt urare Lili si tuturor celor care mi-au transmis in avans , un  :flori: Promit sa ma distrez... :dance:

Acum o informatie despre soferul de microbuz: Tudorache Marius, are 004 0751 178774 Treceti-l asa in telefon, la fel si numarul meu: 004 0745106501, asa ne veti putea suna si afara din tara.

Cu transportatorul n-am fixat inca locul de plecare, am notat sugestia ta Cristi. Azi erau ocupati cu microbuzul de care va vorbeama ca l-am inchiriat, care le-a venit de la modernizat. Mai au cateva zile si se grabeau sa finalizeze cu tot ce tine de documente de transportator.
Mi-a promis ca imi trimite si cateva poze, cum le primesc le postez aici.

Azi am lucrat mult la ghidaje, si cu cat adun ceva, parca se mai cere inca ceva si tot asa am facut un teanc...in minte, listate si acum vreau sa le pun si pe suport audio. O sa parcurgem impreuna multe lucruri si asa cum va spouneam vreau sa folosesc timpul pana la destinatii pentru a va da cat mai multe informatii si detalii. Stiu ca odata coborati, o sa fiti mai putin atenti la mine si mai mult la fotografiat si la ce este in jur. De aceea tin ca explicatiile, mare parte sa vi le dau inainte, iar acolo la fata locului doar sa le punctam impreuna.

Tabelul de imbarcare, asa cum am primit informatii de la fiecare:

1   Niculina I   Botosani   imbarcare Bucuresti   Bucur Obor
2   Mihaela P   Bacau   imbarcare Bucuresti   Bucur Obor
3   D Mihaela   Focsani   imbarcare Bucuresti   Bucur Obor
4   C Diana   Iasi   imbarcare Bucuresti   Bucur Obor
5   C Luminita   Suceava   Bucuresti   Bucur Obor
6   Lili A   Targoviste   Bucuresti   Pacii
7   C Anisoara   Braila   Bucuresti   Bucur Obor
8   S Cristina   Ploiesti   Bucuresti   Bucur Obor
9   T Cristian   Bucuresti   Bucuresti   Pacii
10   H Corina   Bucuresti   Bucuresti   Pacii
11   G Dana   Bucuresti   Bucuresti   ?
12   F Cristina   Bucuresti   Bucuresti   Bucur Obor
13   Adina S   Sibiu   Sibiu   
14   B Maria   Sibiu   Sibiu   
15   P Gabriela   Sibiu   Sibiu   
16   P Flaviu   Cluj   Sibiu   
17   Gigi Cindea   Sibiu   Sibiu   

Pacii poate fi alta varianta, astept sa discut maine cu transportatorul si va comunic. Apropo Cristi, stiu ca era vorba de Gara de Nord, nu de hotel Nord sau altceva, spuneam doar ca nu este in traseul Bucur Obor - iesire pe autostrada. Scriam in mare graba. Dupa cate stiu eu, microbuzul trece pasajul in drumul sau, ori gara ramane undeva in stanga. Nimeni nu vine la gara, asa ca nu stiu daca este cea mai buna solutie sa deviem traseul. Astept sa-mi propuneti cei care stiti Bucurestiul, un loc pe traseul Bucur Obor - iesire autostrada, luminat, sa nu fie izolat, cu posibilitate de parcaj. Apropo metroul circula la ora 5.00? Ca daca nu circula, nu are rost sa ne legam de o statie de metrou, mai bine de ceva gen autobuz sau altceva. Astept in seara asta propuneri. Deci nu este batuta in cuie Pacii, daca nu va este la indemana schimbam imediat. Ca doar mergem cu microbuzul, nu cu ....troleul...sau tramvaiul... ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă