Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Adriatica (circuit si plaja) – Slovenia – Croatia – Italia 13 – 24 august 2013

<< < (26/41) > >>

CristianT:
Salut Gigi,
Presuun ca locul de intilnire din Bucuresti, din Militari, ti l-a propus transportatorul. Pentru el este comod sa faca escala acolo la Agip, caci iese imediat din Bucuresti. Dar benzinaria este relativ departe de statia de metrou, cel putin 500 m, iar zona de acces semi-industriala, parcare si firme. Eu o sa iau un taxi la ora aceea ceea ce as recomanda si doamnelor care trebuie sa isi care bagajele prin zona aceea la 4 dimineata, asta daca nu le aduce cineva cu masina. Poate s-ar putea stabili alt punct de adunare intr-o zona mai circulata si mai centrala de exemplu la Gara de Nord unde parcarea de la Petrom, vis-a-vis de casele de bilete clasa a II-a, este chiar la una din iesirile din metrou. Nu propun asta doar ptr.ca stau la 10 minute de mers pe jos de Gara de Nord. ;)
Doamna din Tirgoviste poate lasa masina in zona in care stau eu daca o considera destul de sigura: Mircea Vulcanescu, fost Stefan Furtuna partea dintre Berzei si Dinicu Golescu, linga autogara de unde pleaca microbuze spre Constanta, Ploiesti, Cimpina etc.Este o zona de blocuri mici interbelice si in principiu ar trebui sa fie loc si sa nu deranjam pe nimeni.
Numai bine si ne vedem martea viitoare,
Cristian.

admin:
In Bucuresti vor fi doua locuri de imbarcare, asa cum am precizat acum cateva zile. Fixarea Bucur Obor am facut-o pentru cele 5 persoane care vin din Moldova, cu microbuzul.
Statia Agip Pacii a fost folosita in mai multe excursii si cum eu nu stiu bine Bucurestiul, am considerat a nu fi probleme, asa cum imi scrii tu acum. Militariul este chiar pe iesire, de aceea il prefer, Nordul nu este in drumul nostru, cand se vine din Bucur Obor. Deci daca schimbam ceva, este bine sa fie pe Militari langa o statie de metrou, dar unde sa si fie voie sa se parcheze si sa se imbarce. Deci nu pe sosea, sa existe un intrand ceva.
Eu sunt groaznic de ocupat acum, lucrez la partea de ghidaje, unde mai am un pic pana sa finalizez, asa ca ma retrag de aici, urmeaza sa intru cand am informatia cu numele si numarul de mobil al soferului. Astept propuneri si cand vad ceva care sa consider unitar pt toti si ok, am sa postez.

adda:
Chiar acum de dimineata am auzit la radio prognoza pt saptamana aceasta prin Europa..... canicula peste tot pe unde o sa mergem noi si o sa dureze pana la sfarsitul saptamanii...poate pana ajungem noi se mai racoreste atmosfera putin....vedem...intotdeauna a tinut vremea cu noi, nu Gigi?

Mai avem o saptamanaaaaaaaa...... *|*

s_cristina:
Gigi, imi cer scuze. Din cate am inteles din Moldova vin 4 persoane, cea de-a cincea despre care ziceai probabil ca sunt eu. Eu vin din Bucuresti si am crezut ca ne putem alege locul de imbarcare si de aceea alesesem Bucur Obor, dar nu este nicio problema sa vin la Pacii sau in alta parte. Asa ca atunci cand o sa faci lista finala ma poti trece in oricare dintre locatii. Imi cer scuze inca o data ca nu am citit cu atentie ceea ce ai scris. :oops:

adda:
Cristina, nu cred ca te-a inclus Gigi la cei din Moldova.
Cele 5 persoane sunt cele de care zicea si Mihaela (a pus ea o lista mica undeva mai sus)
 C.Luminita-Suceava
I.Niculina - Botosani
P.Mihaela-Bacau
C. Diana-Iasi
D. Mihaela-Focsani

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă