Ok...gata ne aflam pe linia dreapta, mai sunt doar cateva zile...

De azi, sunt la ...Bran!
M-am uitat la prognoza a ramas in linii mari aceiasi ca si acum vreo 10 zile cand am postat aici forecast-ul. Temperaturi usor negative noaptea, ziua cam soare dar temperatura nu va depasi 6-7 grade. Oricum este perfect ca nu sunt precipitatii, se anunta ceva dar asa de sperietura sambata dimineata pe la 8.00, deci cam cand ne trezim noi...Pana luam micul dejun, gata...iese soarele.
Zilele astea am sa fiu pe acest topic, daca aveti intrebari referitoare la programul pe care vi-l prezint, va rog sa-mi scrieti aici.
Eu am sa plec din Sibiu, cu cei care vin din acea zona la 10.00, astfel incat sa ajung inaintea miicrobuzului de Bucuresti. In jur de 17.00 o sa fie cam toata lumea cazata, asa ca o sa ne intalnim cu totii la pensiunea principala, acolo unde o sa fie "cartierul general".
Cel mai probabil ca tuturor o sa le fie foame, asa ca ne apucam de foc pentru grill, baietii, pt ca fetele o sa ne ajute cu garniturile si pregatitul mesei.

Pe la 19.00 o sa avem masa, asa cum va spuneam un mixed grill de carne de porc si piept de pui. Garnitura salata orientala de cartofi si langa, muraturi. Daca este cineva vegetarian, va rog sa anunte sa luam si niste legume pt gratar...
Seara, evident petrecere, asa cum spuneam aduc muzica, dar daca mai aveti ceva nou 2013 este super!
Pentru sambata sa aveti ceva potrivit si pt o iesire, nu neaparat ghete, desi daca aveti sun foarte bune. Ne plimbam un pic, pacat de aerul acela de Bran sa nu luam o parte din el...Ne intoarcem apoi si incepem Cooking Camp-ul, adica ne jucam de-a gatitul, supravegheati de un bucatar. Asta nu mai mult de 2-3 ore si doar ine doreste evident...Si ca multi dintre voi sunt mai mult decat satui de facut mancare...

Sambata seara o sa facem un gulash la ceaun, sper sa avem acolo toate conditiile, daca nu e ok afara, il facem inauntru, desi nu are acelasi gust...ca si la focul pe lemne.
Seara evident din nou petrecere. Acum, pentru petrecere e bine ca fiecare sa-si aduca ceva de baut, ce stie ca ii place. Aduc si eu niste tuica, niste vin de casa, facem si un vin fiert acolo. Deci apa, sucuri, bere, vin, ce credeti ca o sa aveti nevoie pt...buna dispozitie. Nu prea multa insa...(nu buna dispozitie...la bautura ma refeream...

)
Duminica dimineata dupa micul dejun o sa mergem pana la Castelul Bran, cei care nu l-au vazut sau care isi doresc sa-l mai revada...
Pe la 12.00, la revedere tabara draga...

Despre vestimentatie, probabil ca stiti si ati mai citit pe aici pe forum, nu mergem sa facem parada ci sa ne distram, deci cat mai lejer si natural, nu nu stiu ce toalete..

Luati-va ceva de frig sport sa ne putem si misca pe afara, baietii si ceva mai de casa, sa putem lucra la gratar fara teama ca ne patam...
Pentru cooking camp, astept azi de la bucatarul meu propunerea de meniu pe care o sa-l preparam, atunci am sa stiu exact si ce ingrediente sunt necesare. O sa va spun acolo la Bran cat costa si aceste cumparaturi, oricum nu e mare lucru...e ca o masa pregatita acasa...
Nu o sa aveti nevoie de bani la voi, daca v-ati luat de acasa bautura, 4 mese sunt incluse, mai ramane doar intrarea la Castelul Bran si asa cum va spuneam materia prima pentru masa de pranz de sambata.
Cei care veti calatori cu microbuzul veti plati acolo, o sa strangem banii de la fiecare si o sa-i dam soferului.
Din cei noi doar cativa ati scris pe aici, din pacate zic eu pentru ca nu ati avut un prim contact intre voi. Ramane totul pentru acolo, dar tare bine v-ar fi prins sa stiti deja fiecare si macar cate ceva, unul de altul. O sa va cunoasteti oricum, am sa fac in asa fel incat sa puteti interactiona cat mai usor...

Cam atat deocamdata, pe parcursul zilei, am sa va mai scriu cate ceva...V-am spus, sunt deja acolo...!!!
Deci daca sunteti vegetarieni, va rog sa scrieti aici sa