Autor Subiect: Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013  (Citit de 49209 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13834
Re: Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013
« Răspuns #90 : Miercuri, 13 Noiembrie 2013, 03:02 »
Lista pentru microbuz.

1. S Nicolae
2. S Eugenia
3. F Codruta
4. S Cozma
5. C Radulescu
6. S. Cristina
7. T.Cristina
8. M.Maria
9.S.Dorina(Dana)
10. T Nicoleta - urcare Ploiesti
11. Dorina P
12 Aurelia C
13. Ana Maria U
14. Adriana Mihaela D.

Offline florenta.v

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #91 : Miercuri, 13 Noiembrie 2013, 22:41 »
 :)Gigi, vreau si eu sa vin cu microbuzul de la Bucuresti la Bran. Mai sunt locuri?

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #92 : Joi, 14 Noiembrie 2013, 05:41 »
Da, Florenta, asa cum am anuntat microbuzul are 20 de locuri. Te adaug acum la lista:

1. S Nicolae
2. S Eugenia
3. F Codruta
4. S Cozma
5. C Radulescu
6. S. Cristina
7. T.Cristina
8. M.Maria
9.S.Dorina(Dana)
11. Dorina P
12 Aurelia C
13. Ana Maria U
14. Adriana Mihaela D.
15. Florenta V.

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #93 : Vineri, 15 Noiembrie 2013, 07:14 »
M am gandit ca poate facem gulas la Bran,,,eu am cumparat ustensile sa fiu pregatit :)

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #94 : Vineri, 15 Noiembrie 2013, 07:29 »
Chiar ai cumparat, sau este o gluma? Ca putem face intr-una dintre seri un gulas...Bucatarul meu se pricepe tare bine la asta si voi sunt convins ca o sa-l ajutati... :)

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #95 : Vineri, 15 Noiembrie 2013, 07:39 »
Nu e gluma :) chiar am cumparat,il aduc numai pe ala mare sau pe toate trei, sau aveti voi acolo?

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #96 : Vineri, 15 Noiembrie 2013, 08:24 »
Adu-l doar pe cel mare. Nu cred sa aiba ceaun acolo. Am sa intreb oricum pt ca avem nevoie si de loc pt gatit la foc deschis.

Offline elena

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #97 : Vineri, 15 Noiembrie 2013, 19:34 »
Sunt si eu in microbuz!  *|*

Completez lista:
1. S Nicolae
2. S Eugenia
3. F Codruta
4. S Cozma
5. C Radulescu
6. S. Cristina
7. T.Cristina
8. M.Maria
9.S.Dorina(Dana)
11. Dorina P
12 Aurelia C
13. Ana Maria U
14. Adriana Mihaela D.
15. Florenta V.
16. Elena P

See you soon! :dance:

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
« Răspuns #98 : Duminică, 17 Noiembrie 2013, 11:50 »
    La lista asta as vrea sa mai rezerv un loc, nr. 17, o sa explic domnului administrator,sper sa se poata,altfel va trebui sa renunt.
    Astept un semn pozitiv,oricum sunt prinsa intr-o situatie de mare responsabilitate.

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #99 : Marți, 19 Noiembrie 2013, 07:11 »
Ok...gata ne aflam pe linia dreapta, mai sunt doar cateva zile... :dance: De azi, sunt la ...Bran!
M-am uitat la prognoza a ramas in linii mari aceiasi ca si acum vreo 10 zile cand am postat aici forecast-ul. Temperaturi usor negative noaptea, ziua cam soare dar temperatura nu va depasi 6-7 grade. Oricum este perfect ca nu sunt precipitatii, se anunta ceva dar asa de sperietura sambata dimineata pe la 8.00, deci cam cand ne trezim noi...Pana luam micul dejun, gata...iese soarele.

Zilele astea am sa fiu pe acest topic, daca aveti intrebari referitoare la programul pe care vi-l prezint, va rog sa-mi scrieti aici.

Eu am sa plec din Sibiu, cu cei care vin din acea zona la 10.00, astfel incat sa ajung inaintea miicrobuzului de Bucuresti. In jur de 17.00 o sa fie cam toata lumea cazata, asa ca o sa ne intalnim cu totii la pensiunea principala, acolo unde o sa fie "cartierul general".

Cel mai probabil ca tuturor o sa le fie foame, asa ca ne apucam de foc pentru grill, baietii, pt ca fetele o sa ne ajute cu garniturile si pregatitul mesei.  :)  Pe la 19.00 o sa avem masa, asa cum va spuneam un mixed grill de carne de porc si piept de pui. Garnitura salata orientala de cartofi si langa, muraturi. Daca este cineva vegetarian, va rog sa anunte sa luam si niste legume pt gratar...

Seara, evident petrecere, asa cum spuneam aduc muzica, dar daca mai aveti ceva nou 2013 este super!

Pentru sambata sa aveti ceva potrivit si pt o iesire, nu neaparat ghete, desi daca aveti sun foarte bune. Ne plimbam un pic, pacat de aerul acela de Bran sa nu luam o parte din el...Ne intoarcem apoi si incepem Cooking Camp-ul, adica ne jucam de-a gatitul, supravegheati de un bucatar. Asta nu mai mult de 2-3 ore si doar ine doreste evident...Si ca multi dintre voi sunt mai mult decat satui de facut mancare... ::)

Sambata seara o sa facem un gulash la ceaun, sper sa avem acolo toate conditiile, daca nu e ok afara, il facem inauntru, desi nu are acelasi gust...ca si la focul pe lemne.

Seara evident din nou petrecere. Acum, pentru petrecere e bine ca fiecare sa-si aduca ceva de baut, ce stie ca ii place. Aduc si eu niste tuica, niste vin de casa, facem si un vin fiert acolo. Deci apa, sucuri, bere, vin, ce credeti ca o sa aveti nevoie pt...buna dispozitie. Nu prea multa insa...(nu buna dispozitie...la bautura ma refeream... ;D ;D ;D)

Duminica dimineata dupa micul dejun o sa mergem pana la Castelul Bran, cei care nu l-au vazut sau care isi doresc sa-l mai revada...

Pe la 12.00, la revedere tabara draga... :kissing:

Despre vestimentatie, probabil ca stiti si ati mai citit pe aici pe forum, nu mergem sa facem parada ci sa ne distram, deci cat mai lejer si natural, nu nu stiu ce toalete.. :o Luati-va ceva de frig sport sa ne putem si misca pe afara, baietii si ceva mai de casa, sa putem lucra la gratar fara teama ca ne patam...

Pentru cooking camp, astept azi de la bucatarul meu propunerea de meniu pe care o sa-l preparam, atunci am sa stiu exact si ce ingrediente sunt necesare. O sa va spun acolo la Bran cat costa si aceste cumparaturi, oricum nu e mare lucru...e ca o masa pregatita acasa...

Nu o sa aveti nevoie de bani la voi, daca v-ati luat de acasa bautura, 4 mese sunt incluse, mai ramane doar intrarea la Castelul Bran si asa cum va spuneam materia prima pentru masa de pranz de sambata.
Cei care veti calatori cu microbuzul veti plati acolo, o sa strangem banii de la fiecare si o sa-i dam soferului.

Din cei noi doar cativa ati scris pe aici, din pacate zic eu pentru ca nu ati avut un prim contact intre voi. Ramane totul pentru acolo, dar tare bine v-ar fi prins sa stiti deja fiecare si macar cate ceva, unul de altul. O sa va cunoasteti oricum, am sa fac in asa fel incat sa puteti interactiona cat mai usor... :)

Cam atat deocamdata, pe parcursul zilei, am sa va mai scriu cate ceva...V-am spus, sunt deja acolo...!!!

Deci daca sunteti vegetarieni, va rog sa scrieti aici sa 

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #100 : Marți, 19 Noiembrie 2013, 12:01 »
Lista de participanti, dupa ultimele modificari:

1   Maria M   Bucuresti
2   T Cristina   Bucuresti
3   S Nicolae   Constanta
4   Iulia C   Pitesti
5   C Aurelia   Bucuresti
6   S Cristina   Bucuresti
7   F Codruta   Bucuresti
8   S Carmen   Bucuresti
9   V Florenta   Bucuresti
10   M Bogdan   Bucuresti
11   F Mircea   Sibiu
12   S Eugenia   Bucuresti
13   P Dorina   Bucuresti
14   Ani Marie U   Bucuresti
15   Elena P   Bucuresti
16   T Vasile   Bucuresti
17   S Dorina Dana   Bucuresti
   PENSIUNE 2   
18   S Cozma   Bucuresti
19   T Nicoleta   Ploiesti
20   Carmen C   Adjud
21   M Antonio   Baia Mare
22   M Marius   Sibiu
23   Iuliana L   Sighisoara
24   Carmen R   Bucuresti
25   Gigi   Sibiu
26   Samiza   Sibiu
27   Anca S   Bucuresti
28   Adriana Mihaela D   Bucuresti
29   sofer   
30   bucatar   

Offline stefic

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #101 : Marți, 19 Noiembrie 2013, 16:38 »
Pai daca nu am vorbit pana acum, cred ca in microbuz pana la Bran, vom interactiona in vreun fel sau altul.
Stai linistit Gigi, cred ca o sa fie ok.

Probabil ca sunt chiar multi pt prima data.

ne vedem la Bran!

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #102 : Marți, 19 Noiembrie 2013, 17:51 »
Nu-mi fac griji in ceea ce priveste partea de interactiune... :) ziceam eu acolo, filozofand  :uglystupid2: ca ar fi fost bine daca ar fi fost catusi de putin si inainte...Dar vedem acolo...e si Iuliana cu veselia si post it-urile  ;D ;D ;D, sunt cativa "vechi" care o sa ajute ca de fiecare data, asa ca... :thumbup:

Acum despre bucatarie. Pt partea de Cooking Camp am ales cu bucatarii mei doua mancaruri care inglobeaza si un pic de pregatire dar mai ales munca in echipa...adica un soi de socializare..  :giggle:

O sa fie un antreu cald si pentru ca am vrut sa fie ceva usor, am zis....bum, bum, tobe, dum, dum...

"Legume cu creveti in stil frantuzesc"

Iar la felul de baza ceva elaborat dar nu complicat, ceva care cu siguranta va va placea. Este vorba de o mancare libaneza,

"Pui cu humus bi tahini"

Suna bine, sa vedem ce iese...oricum bucatarul e acolo si ne va ajuta. Daca nu iau mai multe oua si facem o omleta mare!!!! ;D ;D ;D

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #103 : Marți, 19 Noiembrie 2013, 18:08 »
Lista de microbuz de Bucuresti:

1   Maria M         
2   T Cristina         
3   S Nicolae         
4   S. Dorina Dana         
5   C Aurelia         
6   S Cristina         
7   F Codruta         
8   V Florenta         
9   M Bogdan         
10   S Eugenia         
11   P Dorina         
12   Ani Marie U         
13   Elena P         
14   Stefania C         
15   T Nicoleta   urcare din Ploiesti      
16   Carmen R         
17   Adriana Mihaela D         
18   S Carmen   astept confirmare      

Numarul maxim de locuri este 18, deci veti merge 100% la capacitatea microbuzului, asta inseamna un tarif mai mic de transport decat cel comunicat. Calculam acolo.   

Offline Mateo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
« Răspuns #104 : Marți, 19 Noiembrie 2013, 22:31 »
Buna alegere cu papica  :thumbup:.