Spatiul virtual da dependenta, eu ma vad pe mine, cu cat petrec mai mult timp in fata calculatorului, cu cat descopar mai multe, cu atat as sta si mai mult si as cauta mai adanc...Asa ca de multe ori, zic gata! - il inchid si ies la plimbare, sa mai imi revin si sa nu pierd legatura cu offline-ul...

Si eu consider ca este nevoie sa ai un minim de cunostiinte care sa-ti permita sa te descurci pe calculator, sa cauti sa rezervi, sa te poti informa usor. Dar atat...Restul sa-l faca cei care sunt de meserie...
Natura inca arata bine cu toate schingiurile la care a fost supusa...Si chiar sunt locuri care au ramas neschimbate ca acum cateva mii de ani...Pai pana sa stau la calculator sa povestesc cu cineva (si nici nu stiu cu adevarat cine e acela - ai dreptate un om trebuie intalnit si "pipait" - acuma nu prea mult...se intelege...

. pt a-l cunoaste cat de cat), prefer sa ies chiar si singur pe dealurile de la Sibiel, sa ma bucur de culori, de aer...

Si mai bine este cand e vorba de grup...intotdeauna mi-au placut iesirile si de asta nu stiu cate week-end-uri am petrecut in casa...