Autor Subiect: Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013  (Citit de 49202 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline codruta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013
« Răspuns #75 : Marți, 05 Noiembrie 2013, 08:55 »
 :giggle:

Eeee, Gigi, cata vreme nu cunosti omul, se mai fac si confuzii. Raman la parerea mea, omul trebuie vazut, simtit, "pipait".....si apoi "rumegat" pe indelete..... :D

Am notat tot despre ziua H, despre microbuz...azi ma duc sa achit si diferenta de bani catre agentie, sa o anunt pe Samiza ca sunt ok....asa ca nu-mi ramane decat sa-mi pregatesc sufletul si trupul pentru ceva ce trebuie sa fie frumos.
La Bran, am sa-ti pun intrebari, despre forum, despre avatar..despre mai multe chestii cu care nu sunt musai familiarizata, si prefer sa stau in banca mea decat sa gresesc....nu sunt cel mai priceput om la capitolul calculator si spatiu virtual, tehnic vorbind, de data asta.

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #76 : Marți, 05 Noiembrie 2013, 21:18 »
Mi-am propus de mai multe ori, ca la actiunile cu multi new entry sa explic cate ceva legat de partea asta online...dar parca nu-mi vine sa intrerup ceva in offline, la care tin atat de mult, pt ceva ...ce tine de virtual...

Am sa-ti raspund cu toata placerea, in masura in care stiu..
Cu avatarul acum este mai complicat, trebuie resize, urcat pe tynpic si doar apoi poate fi inserat... :o ...stiu cam ciudat...Un modul nu mai lucreaza ca inainte de instalarea pe noul server si mi-e un pic teama sa lucrez in spate...ca poate fac vreo boacana. Acum am incheiat un contract cu o firma si urmeaza sa mai aranjam cate ceva...Dar am cateva prioritati la care lucrez acum cu ei si doar apoi ajungem si la forum...

Offline codruta

• Newbie
  • *
« Răspuns #77 : Miercuri, 06 Noiembrie 2013, 06:01 »
Asa este, ai dreptate...importanta este reactia offline.
In spatiul virtual, pana la urma, minimum de bagaj, cat sa poti posta cateva randuri....este suficient.

O zi frumoasa si lina! :)

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #78 : Miercuri, 06 Noiembrie 2013, 06:43 »
Spatiul virtual da dependenta, eu ma vad pe mine, cu cat petrec mai mult timp in fata calculatorului, cu cat descopar mai multe, cu atat as sta si mai mult si as cauta mai adanc...Asa ca de multe ori, zic gata! - il inchid si ies la plimbare, sa mai imi revin si sa nu pierd legatura cu offline-ul... ;D

Si eu consider ca este nevoie sa ai un minim de cunostiinte care sa-ti permita sa te descurci pe calculator, sa cauti sa rezervi, sa te poti informa usor. Dar atat...Restul sa-l faca cei care sunt de meserie...

Natura inca arata bine cu toate schingiurile la care a fost supusa...Si chiar sunt locuri care au ramas neschimbate ca acum cateva mii de ani...Pai pana sa stau la calculator sa povestesc cu cineva (si nici nu stiu cu adevarat cine e acela - ai dreptate un om trebuie intalnit si "pipait" - acuma  nu prea mult...se intelege... ;D ;D ;D. pt a-l cunoaste cat de cat), prefer sa ies chiar si singur pe dealurile de la Sibiel, sa ma bucur de culori, de aer... :) Si mai bine este cand e vorba de grup...intotdeauna mi-au placut iesirile si de asta nu stiu cate week-end-uri am petrecut in casa...

Offline codruta

• Newbie
  • *
« Răspuns #79 : Miercuri, 06 Noiembrie 2013, 08:59 »
Da, natura este inca frumoasa!
Toamna este frumoasa, si trecerea spre albul imaculat al iernii (care intr-adevar, acopera si da stralucire decorului tern) se face in pasi domoli, ca sa ne putem bucura sufletul de mierea ei topita...
Aici, in Bucuresti, doar parcurile iti ofera intermezzo-ul de care spui tu. Dar, bune si parcurile, pana la urma.

Offline eugenia_s

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #80 : Miercuri, 06 Noiembrie 2013, 11:39 »
Sa depasim momentul si sa trecem la lucruri practice...... : :help:
Plata pt transport ne-o transmite Samiza in transa 2 de plata ?

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #81 : Miercuri, 06 Noiembrie 2013, 12:17 »
Eugenia, transportul este extra excursie. Nu trece prin agentie. Asa cum explicam,  costurile de transport anuntate se vor imparti intre cei care vor folosi microbuzul. Dupa cum arata inscrierile are sa fie sub ceea ce anuntasem initial, adica 100 Ron. Se va achita acolo, la Bran.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #82 : Miercuri, 06 Noiembrie 2013, 21:23 »
Se pare ca Branul o să ne aştepte... în cămaşă cu altiţă  ::)     8)

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #83 : Joi, 07 Noiembrie 2013, 06:31 »
Acum m-am uitat pe vreme, iar pe forecast-ul meteo arata ca intradevar, pana ajungem noi acolo are sa fie o zi de ninsoare usoara, undeva prin 15, 16 noiembrie, dupa care o sa se incalzeasca un pic. Iata ce am gasit (imbucurator) pt cele 3 zile:

Offline codruta

• Newbie
  • *
« Răspuns #84 : Joi, 07 Noiembrie 2013, 07:51 »
Poate sa ninga, poate sa ploua, eu mi-am luat o haina noua!
Peste inima deschisa, peste spiritul aprins....
La Bran ne vom intalni!
Meteo..????Fie ce-o fi!!!!   
:dance: *|*

Offline Mateo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
« Răspuns #85 : Joi, 07 Noiembrie 2013, 23:04 »
Multumesc. Sper sa iasa bine . :thumbup:

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
« Răspuns #86 : Marți, 12 Noiembrie 2013, 16:29 »
     Uneori suntem atat de prinsi in activitatile zilnice incat ne dorim sa evadam, in locuri frumoase.

Ne dorim sa uitam o clipa de responsabilitati,sa ne plimbam pe carari, sa sorbim aerul cu nesat
     sa admiram un apus de soare...Imi doresc sa le reintalnesc la Bran pe Stefic si Nico, sa zambim impreuna
     sa-i cunoastem pe ceilalti, sa radem mult, sa povestim. Abia astept !

Offline TONI

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #87 : Marți, 12 Noiembrie 2013, 19:56 »
Daca sunt doritori de mers cu masina , eu plec din Baia Mare - Bran , sa vedem cum ne organizam .
Astept sa ma contactati pe site .
Mai Gigi am uitat cum se procedeaza , pot sa dau mail meu pe site sau il puneti voi la dispozitia doritorilor ?
Seara frumoasa tuturor .

Offline adrianamihaela

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #88 : Marți, 12 Noiembrie 2013, 23:03 »
si eu ma inscriu la..urcat in microbuz...nu impins, desi statura mi ar permite...
sa ne vedem cu bine

Offline adrianamihaela

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #89 : Marți, 12 Noiembrie 2013, 23:04 »
din Bucuresti, am uitat sa spun. am vazut detaliile legate de plecare