Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013
admin:
Ok, zilele astea, maine sau poimaine, am sa sun sa programez microbuzul si atunci stiu si ce numar are masina si soferul. Am sa le postez aici impreuna cu locul si ora de plecare. Sa aveti toti o seara placuta si sa va ganditi la petrecerea de la Bran!!!! *|*
gasescu:
Da Samiza
codruta:
Buna dimineata!
Gigi, ma bucur ca nu te-ai suparat. In ceea ce priveste disponibilitatea de comunicare a participantilor, asa cum spunea si Stefic, ea se mai si invata. In fond, oamenii single tind sa devina....singuri, cumva. Deschiderea...vine cu timpul, presupune incredere in cei de alaturi si...o super petrecere, cum va fi cea de la Bran!!!!! :dance: *|*
Noiembrie, nuuuu...sa nu vorbesti mai putin in microbuz, din contra, pentru ca tot ce spui...e tare frumos. Si daca ne indragesti si mai mult....asta este absolut senzational! Iata motiv in plus...pentru mobilizarea generala.
Stiti ce caut, si nu-l mai gasesc? Fluierul acela care se termina cu o spirala de hartie, care se desfacea cu sunet ascutit ...l-am luat de la ultimul balci, aveam vreo 12 ani....unde l-am pus oare? :-\ Sigur va iesi, cautand alteva. Copilul din mine e in mare sarbatoare si freamat....
Sa aveti o zi frumoasa de toamna, calda si colorata! :flori:
admin:
Codruta, eu de felul meu nu sunt un suparacios si chiar daca se intampla sa mai apara cate o stare din asta (f.f.f.f.f.rar) este supertrecatoare, sa-i zic meteoritica. Am prea multe motive de bucurie incat sa raman cu buza pusa...Ceva ma scoate imediat...Si pt lucruri de genul asta in nici un caz nu ma supar! :) Nu as avea nici un motiv! In mesajul tau nu era nimic, dar absolut nimic care ar fi putut supara. Tocmai ca era pe un ton bun, de gluma, putea doar sa te faca sa zambesti, nu sa te superi. Asa cum iti explicam insa, de multe ori un cuvant, o propozitie, o fraza imi deschide o carare spre un subiect, este ca un declic. Asa scriu si articolele, asa-mi aleg si temele cand pictez...
Ce defect am eu si-l cunosc prea bine, desi imi plac culorile, nu stiu sa folosesc "nuantele"...Si uite asa ma trezesc cateodata ca textele mele sunt percepute, dintr-un unghi de vedere neasteptat si care intradevar, privite de acolo isi schimba un pic mesajul...Si stiu, mi sa mi-a spus, ca uneori, din ce scriu, razbate asa o nuanta de autoritate, par asa ...unul mai putin flexibil. Chiar acum la Hajdu, razand seara la cina imi spunea cineva, ca citind ce am scris inainte de plecare si asociind cu o poza pe care o avea ca avatar...si-a zis "auleu, cu cine merg, ca omul pare cam prea serios si militaros!" Prmul lucru pe care l-am facut venind acasa, mi-am cautat prin poze si am schimbat avatarul, am acolo o figura mai "domestica"....
Despre modul in care scriu si cum percep anumite lucruri: faptul ca douazeci de ani am coordonat si condus parte din ei o fabrica militara si parte o firma cu 400 de angajati si-a lasat amprenta in modul meu de comunicare in scris. Mai ales acolo unde sunt lucruri serioase, adica ce tin de partea de organizare, de drum, de echipament. Nu as putea nicicum sa explic tot ce trebuie pentru plecarea intr-o vacanta, pe un ton vesel, nuantat spre gluma...Am senzatia ca s-ar percepe derutant sa scriu despre ceva serios pe ton de gluma...In fabrica militara, acolo unde m-am format eu ca tipar de organizator, ar fi fost ceva peste puterea de intelegere a oamenilor cu care colaboram in sus sau jos, sa fac de exemplu, o analiza a observatiilor din caietul de sarcini a unei probe de anduranta a tancului, adaugand in masurile care trebuia luate, nuante de glume...Aaa, ca dupa analize, mergeam si trageam cate un chef asa de "final" pana dimineata, de stateam toti a doua zi prin birouri, neindraznind sa iesim sa ne vada oamenii asa "ravasiti"... asta-i altceva. Adica eu privesc lucrurile separat: daca e ceva serios, apai o pregatesc serios si o fac serios; am terminat treaba, paia atunci sa ne distram si daca e petrecere, apoi e petrecere si nimeni nu ma opreste, ma bucur pana.... ::) Asta cred iara ca e un defect de ardelean, am vazut, mai scriam eu aici ca prin alte parti lumea stie sa puna cate un strop de bascalie la orice ce...la noi mai putin avem in retetar asta... :-[
admin:
Pentru cei care au sa vina cu microbuzul de Bucuresti la Bran:
Plecarea din Bucuresti: vineri 22 noiembrie ora 12.00
Loc de plecare: Statia de benzina AGIP Pacii. Bulevardul Iuliu Maniu 194, București 061125
Numar microbuz: AG 40 MIO
Sofer: Adi Vladu
Numar sofer: 0740.040.627
0733. 621.221
Bucuresti - Predelut 172 km, cca 3 ore si jumatate de mers cu microbuzul. Cca ora 16.00 se ajunge in Predelut, Bran.
Retur spre Bucuresti: duminica 24 noiembrie ora 12.00. Ora 16.00 aproximativ se ajunge in Bucuresti
Am rugamintea sa va asigurati ca ajungeti la timp la microbuz, la 11.45, astfel incat la ora 12.00 soferul sa poata pleca din statie.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă