Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013
noiembrie:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 04 Noiembrie 2013, 10:52 ---Si noi mergem cu microbuzul :)
Lista microbuz Bran:
1. S Nicolae
2. S Eugenia
3. F Codruta
4. S Cozma
5. C Radulescu
6. S. Cristina
7. T.Cristina
8. M.Maria
9.S.Dorina(Dana)
Avantajul calatoriei cu microbuzul este comunicarea pana la destinatie, intr-un spatiu "concentrat".
O sa-mi impun sa vorbesc mai putin si sa va indragesc si mai mult ;).
--- Terminare citat ---
stefic:
Gigi, faci f bine ceea ce faci. Fa-o in continuare! Priveste partea buna a lucrurilor. Rezultatul este reusit, apreciat.
Recunosc ca si eu scriu mai greu, desi particip deja la a 2a actiune. Nu-i usor sa comunici cu oameni pe care nu-i stii. Cred ca asta invatam acum, in mers, pe parcurs. Si apoi mai e si firea/felul fiecaruia. Unii comunica mai usor verbal, altii in scris, altii deloc (na!).
oricum, ideea e sa ne simtim bine si pe forum si la Bran acum.
PS. Cine nu se inscrie la microbuz, s-ar putea sa impinga la el. Asa ca Codruta, lasa-i sa nu se grabeasca. hihihi!!!!
admin:
Eiii Codruta, dar ce ai inteles tu?... :o Eu am scris doar despre constatarile mele referitoare la partea de comunicare online. Am creat impresia prin raspunsul dat ca m-ar fi suparat ceva? Sper ca nu...ca nu asta s-a intamplat... :) Tu mi-ai ridicat o minge la fileu si am profitat de ea, pt a explica unele lucruri ce tin de partea de pre si post actiuni. Si incercam sa arat ca nu depinde de mine si de lista pe care o asteapta unii, ci de disponibilitatea de comunicare a participantilor...Chiar si rezultatul excursiilor, cel pe care-l urmaresc eu atat de mult este diferit pentru ca participantii sunt diferiti. Sunt excursii pe care le-am facut indigo si o data lumea a fost extrem de sociabila, comunicativa, "s-a lasat" cu prietenii nenumarate si alta data mi s-a parut ca oamenii aceia au venit doar sa bifeze ca au fost intr-un loc si atat. Interactiune mai putina si reactii dupa...nici vorba. Deci nu depinde nici de mine, nici de cadru, ci doar de cei care participa si de cateva lucruri de ambianta inainte de plecare si de comunicare dupa...Asta explicam...
Stefic, multumesc de apreciere si de incurajare. Dar sa stii ca nu sunt dezamagit catusi de putin de ceva. Sunt chiar foarte multumit de ceea ce se intampla si de cum s-a dezvoltat acest grup. De ce oameni s-au adunat aici, de atmosfera din foarte multe din excursii...Incerc doar sa arat cate ceva care va poate ajuta mai mult...dar inginer fiind probabil ca punctez un pic cam tehnologic... :-[
noiembrie:
...jocuri pentru copii mari si mici...
Copiii mari ce merg la Bran, sa se pregateasca ! :)
DAPHNICO:
Si eu ma inscriu pe lista ! Am doar o observatie de facut :pleasantry: voi urca din Ploiesti !
Il rog pe Gigi ( atunci cind este posibil) sa-mi transmita datele soferului ca sa stabilim locul de intalnire.
Asadar,
Lista microbuz Bran:
1. S Nicolae
2. S Eugenia
3. F Codruta
4. S Cozma
5. C Radulescu
6. S. Cristina
7. T.Cristina
8. M.Maria
9.S.Dorina(Dana)
10. T Nicoleta - urcare Ploiesti