Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013

<< < (8/34) > >>

codruta:
Buna dimineata la oameni buni si frumosi, intr-o asa zi de toamna calda!
Intr-adevar, peste o luna vom fi la Bran. Mi-e inima plina de emotii, pentru mine e o dubla premiera, o data, prezenta alaturi de SC, si alta data, prima mea iesire...singura.
Sper sa trec peste emotii si sa vibrez la unison cu tot grupul, intr-un sigur tot.
Iar nepotelul lui Gigi....pune totul sub semnul de bun augur al inceputului unei noi vieti. Chiar suntem norocosi!

O zi frumoasa si lina!

stefic:
Codruta, eu am fost prima oara singura la sibiel. A fost fantastic. si am fost vreo 60 de persoane. Nu stiam pe nimeni.
acum mi-am facut curaj pt a 2 a sesiune: Bran!

o sa-ti placa cu siguranta!

ne vedem acolo!

codruta:
Multumesc, Stefic!
Abia astept sa ne vedem...sincer.
Pofta vine mancand, nuuuuu?

Seara frumoasa!

noiembrie:
    Zi frumoasa, calda, o minunatie de toamna...!Ne plimbam agale prin centrul istoric admirand
a nu stiu cata oara cladirile vechi. Gradina de la Hanul lui Manuc plina de lume, murmur si acadele...
Parca si vad cateva trasuri oprind...frumos.Ma intorc acasa, sa fiu cu voi,la un pahar de vorba, sa-l
rog pe Gigi sa ne puna lista cu cei de la Bran.De abia astept sa gust toamna in munti...!

Carmen_Cris:
Buna si bine v-am regasit!
Gigi, sa va traiasca nepotelul, sa va bucurati de el!
Dupa o pauza de un an de-abia astept sa-i revad pe cei din SC si sa cunosc membrii noi. M-am inscris si eu in excursia de la Bran.
Gigi, te rog sa ma ai in vedere pt transportul cu microbuzul Bucuresti - Bran.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă