Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013
noiembrie:
elenuca:
clar, nu pot sa merg la Bran!
dar multumesc pentru mesaj!
astazi,m-am trezit foarte singura, trista, cu sentimentul ca nu are nimeni nevoie de mine! am intrat pe forum, am citit multe dintre mesajele postate, am ras in hohote,m-am incruntat,m-am gandit , am reflectat,mi-am notat,iar am citit si iar am ras in hohote.............in fine,nu trebuie sa aiba nimeni nevoie de mine.Eu si cu mine traim destul de bine,amandoua.Ce pacat ca v-am gasit asa tarziu,as fi plans mai putin!!!!!!
noiembrie:
Sti ca niciodata nu e tarziu si nu trebuie sa regreti nimic din ce ai facut ! Si cum nimic nu e intamplator, acum era momentul sa ne cunosti !
Daca atunci cand te trezesti dimineata te bucuri sa citesti putin din ce postam pe aici...intelegi ca sunt multi altii ca si tine...
Uneori cuvintele nu sunt cele mai potrivite si nu vin in momentul mult asteptat, dar gandul nostru ptr. tine exista, chiar de nu te cunoastem ! :)
noiembrie:
Azi e 22 oct. Peste o luna vom fi la Bran, uitand putin de stresul orasului, de probleme, bucurandu-ne ca niste copii ce experimenteaza "fuga de acasa".
De asta data o facem cu maturitate, ne vom gospodari, ne vom organiza...ne vom dezlantui !Ce mai visez, frumos, cu ochii mintii, dezlegand chemarile sufletului!
Sper sa fie o vreme la fel de frumoasa si noi, deschisi, veseli,in armonie. Pana atunci va imbratisez prin cuvinte!
stefic:
Noiembrie,
ne vedem la bran. Tocmai am facut plata. Dar, se schimba situatiunea. Eu o sa stau pe la "Iosif" (ca am platit tarziu, stii tu ce inseamna).
ne vedem acolo, te pup!
de fapt ne vedem la microbuz, cred!
ps. ai vazut ce saptamana frumoasa avem, pt sufletul tau, cu muuuuuult soaaaaaare!!!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă