Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013

<< < (33/34) > >>

cristin:
Da, da, e vorba de fereastra din sufletul nostru. :giggle: Oameni buni, aveti curaj si deschideti fereastra, sariti pervazul ... :applause: Eu sunt fericita ca am facut-o "in sfarsit" si am descoperit calitate acolo unde nu credeam ca poate exista. Grupul nostru imi place sa cred ca are deja valul lui ce se incadreaza perfect in marea - familie SC. Multumesc celor din grupul nostru pentru ca v-am cunoscut si pentru clipele minunate petrecute impreuna si organizatorilor nostri ca au incredere in noi ... Va pup cu drag :-*

Carmen_Cris:
Buna tuturor!
Nici nu stiu cu ce sa incep ... trebuie sa recunosc ca am asteptat sa vad impresiile voastre. M-am revazut pe mine dupa prima actiune la care am participat (Transalpina - mai 2012, desi nu a fost o actiune pt new entry). Asa cum va spuneam si in microbuz, pe drumul de intoarcere (Gigi, imi cer scuze ca "am dat din casa" - sper sa nu fi stricat surpriza), dimineata am gasit cu totii pozele de la Gigi si primele impresii ale lui pe forum. Cei care au stiut unde merg m-au intrebat: cum a fost grupul?  Super OK. Ma steptam la asta pt ca de fiecare data cand am participat la o actiune SC am avut parte de asa ceva. Sincer, nici nu ma gandeam ca ar putea fi si altfel, pana cand nu am citit ce a scris Gigi - ca au fot grupuri care nu au compatibilizat la fel de bine, nu au legat prietenii ulterioare .. .
A fost o experienta noua. Acum, cand am vazut toate pozele si impresiile, regret ca nu am stat mai mult la bucatarie (am incercat sa mai recuperez ceva ore de somn ...), nu am vazut cap-coada modul de pregatire a mancarurilor ... l-am mai intrebat ulterior pe Ilie, dar nu e acelasi lucru.
Raman si cu regretul ca n-am putut urca pe munte - e un punct slab pt mine: nu am conditie fizica si in plus un genunchi care se cere operat cat de curand ...

Dar m-am distrat foaret bine seara la dans si la mim ... chiar n-am mai ras de mult timp atat de mult.

Personal cele mai frumoase amintiri ale mele legate de SC raman actiunile Transalpina si Cheile Nerei (nu va ganditi ca am fost la foarte multe; in plus a mai fost si Sibiel - 2012). Acum realizez ca ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca am petrecut mai mult timp in aer liber (si nu a fost de urcat pe munte prea mult) in mod organizat : la 6 ne trezim, micul dejun, la 8 plecam ... etc totul stabilit de Gigi dinainte. Nu am avut prea mult timp de genul "fiecare face ce vrea". Am constatat ca, dupa o perioada de "n-am timp de nimic"  am ajuns intr-o perioada in care am timp si nu stiu ce sa fac cu el. (poate e una din etapele din viata unui single). Asa ca mi-e mai bine cand mi se spune ce sa fac ... mai ales alaturi de un grup SC ... si binenteles sa ma simt si eu bine.

Multi ne-am intors cu bateriile incarcate. Mergeti cu Gigi pe Cheile Nerei si o sa vedeti atunci baterii incarcate .... Va recomand din toata inima!

Sunt convinsa ca toate actiunile sunt super. Chiar imi pare rau ca nu ma pot inhama la excursiile cu trasee pe munte. Dar nu e timpul pierdut ... am o colega care s-a operat la genunchi si merge in fiecare an la schi ... Daca nu o sa am restrictie de la dr mai ramane sa-mi pun la punct conditia fizica, nu ?

Sper din toata inima sa reusim sa ne vedem in Bucuresti asa cum am vorbit (o data pe luna). Chiar avem nevoie de asta. Am auzit de multe ori la Bran "nu am mai ras atat de nu stiu cand" sau  " nu am mai dansat atat de x ani" ... Deci, avem nevoie sa iesim!

Si Gigi,

pozele tale cu ferestrele m-au impresioant. Nu m-am gandit niciodata sa le privesc asa si nu le-am dat atentie pana acum. Foarte frumos!
Iar vizavi de faptul ca SC trebuie sa mearga inainte cu sau fara tine ... trebuie sa continuie CU TINE! Si cu Samiza, bine-nteles.  Poate o sa acceptam sa predai stafeta nepotelului tau (daca o sa vrea), dar pana atunci ... nu vrem sa ne gandim la alt "Gigi".

Si sa inchei cu ce spunea si Nicu: uneori poate din diverse motive personale luam o pauza de SC (actiuni, forum etc) ... ce e important e faptul ca stim ca avem unde sa ne intoarcem. Multumim pentru asta.

Numai bine tuturor!
Sa ne revedem cu bine!

admin:
O poza de ...incalzire! Cred ca va aduceti toti aminte cu placere... :)

Mari_a:
Sigur, cum sa nu? De cantecele de la gura semineului! :)

Fetele de la Bran care se intalnesc azi, ma poate suna (acum!  :D )vreuna dintre voi?    tel.0745.981.400   :-*
Am o... urgenta!  :D Si nu stiu cum sa va gasesc - am scris mailuri, am scris pe fbk... Am sunat la un numar - singurul pe care-l am :(  - si n-a raspuns nime' ....

Mari_a:
Gata, am pus in legatura estul cu vestul, sudul cu nordul!  :D  Cand "s-a dat alarma" am primit sms-uri, telefoane, mailuri, mesaje pe fbk! Multumesc de ajutor!  :D   :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă