Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013
codruta:
Pana la urma, Gigi, tu lucrezi cu oamenii.
Iar oamenii sunt tare, tare feluriti.....Ai stiut asta, ti-ai asumat si un anume risc, tu ai trecut prima dintre ferestre, iar pe noi, ne tot astepti de partea cealalta, si ne ajuti sa trecem in partea cealalta. Din 100 oameni, daca trec 5 fereastra, sau 2, sau 1.....e un mare castig, intai si intai pentru trecatorii curajosi.
Pentru cei ce nu trec....nu trec! Si nici nu avem cum sa-i impingem cu forta. Nu?
In orice caz, eu am costum de carnaval, ma voi grabi sa achit si avansul, asa ca de mine nu scapi. Ghinion! :giggle:
Ca sa nu mai spun ca te poti trezi oricand cu mine pe acolo...de....premiul cel mare..... Il meritam toti cei noi, pentru ca am fost curajosi!
cartex:
Da, interesanta metafora cu fereastra , dar oare teama nu provine din faptul ca nu stii la ce inaltime se afla ?! :( ....Daca ti-e teama sa te apropii si sa afli ramii blocat si nu ajungi nicaieri...
Parca tot mai sigura ar fi o usa....
Depinde de fiecare ce vede , important e sa treci mai departe si sa nu ramii blocat.
Sa profitam deci , zic, de usile si ferestrele pe care ni le tot deschide Gigi
Multam fain inca odata la toata lumea pentru implicare si atmosfera :-*
codruta:
Carmen, foarte fin comentariul tau.
Numai ca uneori, aruncatul in gol.....e necesar. Mai cu seama pentru oameni ca noi, care cauta doar cararea batuta, de teama suferintei repetate, sau a insecuritatii. Stii cum cred eu ca ar fi cu fereastra? Ca si cum te arunci in apa, dupa ce ai tras adanc aer in piept, si te lasi putin in voia apei...te va ridica ea. Usa....te lasa sa intri cate putin in apa, si daca ti-e teama, te poti intoarce. Daca insa ai sarit de la fereastra....vezi bine, nici unul dintre noi nu si-a luat bagajele sa plece inapoi, cum spunea Gigi.
Dar, intr-adevar, vrem si asteptam drumuri noi, spre altceva. Si asta am gasit la Singles Camp.
Te pup cu drag!
:flori:
codruta:
...si prin usi, nu vezi tot timpul. O fereastra, lasa mereu transparenta la indemana ta....
:flori:
stefic:
f profunde sunteti fetelor cu ferestre, usi si alte metafore.
eu vad doar: ai curaj sau ti-e frica? sau intre (ca uneori am curaj dar nu in toate actiunile)
sau mai nou acum este denumita "zona de confort" - iesiti din "zona de confort"!!!!
gata, ma opresc. iubiti si fiti fericite!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă