Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie la Bran&Cooking Camp 22 - 24 noiembrie 2013

<< < (27/34) > >>

codruta:
Da, multumiri! Din inima!
Adunati in jurul vostru oameni minunati, deja voi insiva sunteti un simbol!

Adevarat, si noi, desi cu tone de emotii si intrebari zumzaind prin cap, am fost niste vrednici, super-ajutoare de bucatar, dansatori in devenire si plimbareti pe munte cu ditamai toiagele! Nu numai speranta moare ultima, ci si modestia! ;D
Pentru actiunea ce a fost,si pentru cele ce vor mai fi, sub acelasi auspiciu, propun ca sigla sa fie CEAUNUL!!!! Nicu, esti la fel de unic precum Gigi! Ai un milion de merite, din acest punct de vedere! Si un milion de puncte, in consecinta!

Am gatit, am ras, am dansat, am urcat un munte mic (dar care mi-a lasat o febra musculara mare!!!!  :giggle:), am descoperit ca viata este frumoasa cu oameni in jur, si ca oamenii buni exista!!!!

O saptamana minunata! :flori:

admin:
V-am pacalit un pic cu muntele, ati urcat mai mult decat ati crezut... ??? Si eu am fost convins ca are in jur de 1100 - 1200, cand colo are ceva mai mult...deci ati urcat 450 m diferenta de nivel, intr-o ora si jumatate, ceea ce nu-i rau de loc. Uitati aici o harta pe unde ne-am preumblat. Vedeti acolo si Magura...1375 m.

Dati click pe poza sa o aveti marita, cautati apoi Predelut, si langa, Magura Mica...bine ca nu era cea mare!  ;D ;D ;D

codruta:
Ahaaaa, Gigi!
De la prima intalnire...ne-ai dus cu zaharelul!

Apropos, pe cand Sweet Cooking Camp? Ma bag de acum! Noi, fetele cu Sugar....iar baietii cu Salt!
Ce spui?

Cu drag!

nickescool:

--- Citat din: codruta din Luni, 25 Noiembrie 2013, 12:20 ---Da, multumiri! Din inima!
Adunati in jurul vostru oameni minunati, deja voi insiva sunteti un simbol!

Adevarat, si noi, desi cu tone de emotii si intrebari zumzaind prin cap, am fost niste vrednici, super-ajutoare de bucatar, dansatori in devenire si plimbareti pe munte cu ditamai toiagele! Nu numai speranta moare ultima, ci si modestia! ;D
Pentru actiunea ce a fost,si pentru cele ce vor mai fi, sub acelasi auspiciu, propun ca sigla sa fie CEAUNUL!!!! Nicu, esti la fel de unic precum Gigi! Ai un milion de merite, din acest punct de vedere! Si un milion de puncte, in consecinta!

Am gatit, am ras, am dansat, am urcat un munte mic (dar care mi-a lasat o febra musculara mare!!!!  :giggle:), am descoperit ca viata este frumoasa cu oameni in jur, si ca oamenii buni exista!!!!

O saptamana minunata! :flori:

--- Terminare citat ---

:)  Fiecare din noi e unic,inclusiv tu,ti se potriveste proverbul postat a,i de cineva  cu ra,ele soarelui si oamenii incantatori.

Ani Marie:
Ziua buna, tuturor cunoscuti si necunoscuti.

Trebuie sa recunosc ca sunt fericita. De ce?
1. am cunoscut cei mai dragi si mai sufletisti organizatori,  :-*
2. am ramas cu cei mai buni amici, parteneri, prieteni ...
3. am cea mai frumoasa amintire legata de Bran,

si da ce este cel mai important MAI VREAU, a fost minunat, imi pare rau ca a fost atat de putin

va multumesc tuturor
 :smitten:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă