Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Hai-da-hai la Maramu! Excursie in Maramures 7 11 august 2013
wonderland:
mi-am imaginat că nu renunță nimeni de...plăcere. scuze dacă am părut insensibilă sau critică. N-a fost intentia mea. Eram mai mult îngrijorată pentru mine la gândul că s-ar putea anula excursia.
Dar Gigi m-a liniștit total cu palinca :)
Să te faci bine, asta e important acum :flori:
admin:
De data asta n-am sa uit tuica acasa. ;) Si facem un coctail palinca de Maramu cu BubuGica, de ..... oO Doar o data fac 52 de ani, adica exact jumatate din cat mi-am propus.... :yeah:
monica.deaconeasa:
buna seara. unii se retrag, altii se hotarasc pe ultima suta de metri. ieri am achitat tot
wonderland:
Gigi, io zic să-ți reconsideri așteptările. Cică ființa umană e programată genetic să trăiască 130 de ani. Iar un bunic sexy ca tine - poate să se aștepte la asta :)
PGabriela:
NUUUUUUUUUUUUU , stai linistita wonderland ca nu asa am luat treaba, doar vroiam sa-ti spun motivul renuntariimele.
mi-e de greu ca nu pot merge, dar n-am incotro.
--- Citat din: wonderland din Marți, 23 Iulie 2013, 16:57 ---mi-am imaginat că nu renunță nimeni de...plăcere. scuze dacă am părut insensibilă sau critică. N-a fost intentia mea. Eram mai mult îngrijorată pentru mine la gândul că s-ar putea anula excursia.
Dar Gigi m-a liniștit total cu palinca :)
Să te faci bine, asta e important acum :flori:
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă