Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Hai-da-hai la Maramu! Excursie in Maramures 7 11 august 2013
admin:
In locul unui retras ...sunt doi care doresc sa vina... :). Deci actiunea nu este in nici un fel afectata...si da, mai este foarte putin, pana la rachiul de Maramu'. :yeah:
wonderland:
Admin, le-ai încurcat! Rachiu se bea în Moldova. În Maramu se bea horincă :)))))))) :thumbup:
admin:
La noi la Sighi' totu-i o tuica s'un rachiu.....D'apai si palica-i buna... :thumbup:
wonderland:
da, dar moroșenii îs cam orgolioși. Să nu-i supărăm, să zicem horincă și să bem tăt rachiul ;D
De data asta, am grijă să nu mă încurce nici o bere comandată și începută în moment nepotrivit, ca să mă bucur pe îndelete de țuiculița moroșenească :D
PGabriela:
Wonderland din pacate nu este alegerea mea, de anul trecut am ramas cu gandul la Maramures, de site aflasem tarziu pentru a merge, eram asa pregatita ca de data asta "imi vine randul " dar nu pot face fata traseului, am o problema medicala la picior, aia e baiul ca altfel de era altceva nu renuntam. Sunt fortata de picioroncul asta al meu :-[ :-[
asta e, va doresc celor ce mergeti sa va ganditi un pic si la astia ramasii de caruta :-[ oricum astept pozele de la voi :) si cu gandul am sa fiu cu voi :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă