Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Hai-da-hai la Maramu! Excursie in Maramures 7 11 august 2013
ella_cj:
Mie Maramuresul mi-a placut mult, atat peisajele, locurile vizitate cat si oamenii cu care mi-am petrecut niste zile frumoase.
Merita mers cu Mocanita, chiar si numai pentru linistea ce ti-o poate aduce padurea desi esti inconjurat de sute de oameni.
Merita mers pana la Cascada Cailor chiar si numai pentru privelistea din teleferic ;)
Dar, ce va ramane multa vreme in mintea mea este prima intalnire cu muntele, drumul spre Creasta Cocosului, unde initial nici nu planuiam sa merg, dar spre norocul meu a fost cine sa ma convinga ca o asemenea ocazie nu trebuie ratata.
Cu siguranta nu va ultima mea drumetie si vreau sa va multumesc la toti cei pe care i-am cunoscut in Maramures pentru niste zile deosebite.
lucian75:
Ati fost cumva sau ati auzit de Pastravaria lui Alex? E un loc deosebit aflat pe drumul spre Sighetul Marmatiei pe stanga dinspre Baia Mare...cu pastravarie,o cascada frumoasa...am oprit cand am trecut cu masina pe acolo,mi-a placut tare mult locul deosebit de frumos in padure...
wonderland:
Lucian, n-am văzut nici o păstrăvărie. Doar multă slană, ceapă și pălincă ;D. Asta când vine vorba de ale gurii. :giggle:
wonderland:
Cascada Cailor, cât am putut prinde în aparatul meu :)
și...special pentru tine, ella_cj ;)
zambila:
Gigi,te rog frumos sa-mi mai trimiti o data linkul pe we transfer cu mail-urile celorlalti participanti si cu pozele.Din pacate l-am ratat la diferenta de o zi-nu am stiut ca e valabil doar 7 zile |o Multumesc anticipat pentru poze si pentru zilele minunate de vacanta de care ne-am bucurat cu totii,impreuna.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă