Maria, n-am fost multe fete in Cheile Nerei care am fost si in Apuseni, dar ca sa intelegi mai bine, ca ai dreptate ca marimea conteaza, atmosfera din Apuseni pentru mine a fost top de top, comparativ cu Retezatul 2013, dar acum am o mare dilema, nu stiu care e mai in top - Apuseni 2013 sau Cheile Nerei 2013. Si tot de la marime pleaca totul, atmosfera creata, grupul, chiar daca am fost cel mai mare grup vreodata din excursiile SC, si plus de asta, numai femei, a fost cel putin la fel de frumos ca si in Cheile Nerei. Asta ca sa ai o marja de comparatie.
De acum inainte, cu siguranta, pentru cei care nu au participat la niciuna dintre cele 2 (Apuseni sau Cheile Nerei 2013) vor auzi pana la epuizare "Noi cand am fost in Apuseni ...." sau "Noi cand am fost pe Cheile Nerei in 2013 ... si numai cei prezenti acolo vor sti de ce

Si mai este o fraza consacrata din aceasta excursie, marca deli_a : "Stati in Sasca Montana ... ?"

pentru excursionistii intalniti pe traseul de Cheile Nerei. Numai la auzul acestei intrebari, pufneam toti in siroaie de ras si de aici alte si alte glume pana la epuizare. Pe langa durerile inerente de picioare, ne-a durut si burta de atata ras

Imi vine sa ies pe strada in Bucuresti si sa-i intreb pe trecatori "Stati in Sasca Montana ... ?, dar probabil ca m-ar trimite la balamuc cu prima ambulanta intalnita in drum