Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013  (Citit de 83969 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ana Maria

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Collect moments, not things!
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013
« Răspuns #195 : Marți, 30 Iulie 2013, 12:52 »
Ana, am uitat sa-ti spun ca la descarcarea pozelor din Retezat am avut ceva probleme. Mi s-a blocat salvarea pe pc (ala de servici :( ) la o poza si un film. A trebuit sa copiez dosarul din "downloads" pe stick si apoi pe pc-ul meu personal si acolo le-am salvat. O operatiune putin complicata, dar nu imposibila.
Exact acelasi lucru l-am patit si acum cu pozele de pe Cheile Nerei. Mi s-a blocat descarcarea la 2 poze. Oare sa fie barierele mele de protectie de pe laptop-ul de serviciu sau ...? tu poate stii mai bine ca mine cum e cu IT-ul asta, ca pe it-istii nostri de la birou nu ii intreb :( O sa procedez la fel ca si in cazul pozelor din Retezat, deci nu trebuie sa le retransmiti. Multumesc de poze chiar daca pe ale tale n-am apucat inca sa le vizualizez.

Raluca, am descarcat si eu arhiva facuta de mine pe laptopul meu de la serviciu si mi-a dat o eroare la una dintre poze (am crezut atunci ca s-a blocat si nu pot sa le dezarhivez). Dupa ce am inchis mesajul de eroare am verificat de curiozitate in folderul cu poze si erau toate, le-am putut vizualiza. Posibil sa fie din cauza filtrelor de protectie... Daca tot nu reusesti sa le descarci/dezarhivezi, ti le mai trimit o data. Pupici

Offline murandra

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
« Răspuns #196 : Marți, 30 Iulie 2013, 12:55 »
Si nu uitati prieteni din SC participanti la excursia din Cheile Nerei ca "sotul" ne-a comunicat in ultima seara ca la Sibiel are de facut un anunt important. Asa ca pregatiti-va ... si veniti cat mai multi sa fim alaturi de ei in aceste momente unice din viata lor.

Sunt sigura ca atmosfera va fi cel putin la fel de frumoasa ca si cea de acum. Atata distractie si voie buna, indiferent cat eram de obositi sau nedormiti, parca nimic nu ne indemna sa mergem la somn. Ne doream sa ramanem in "foisorul" ala toata noaptea, si daca am fi avut si muzica cu statie sunt convinsa ca am fi petrecut pana dimineata. Asa, in lipsa statiei, au fost unii care s-au dus in vecini sa petreaca (eu n-am fost, recunosc, si acum vazand pozele imi pare rau, dar ... vor mai fii ocazii), iar pentru mine "cireasa" de pe tort a fost iesirea la discoteca din sat de sambata seara. N-am mai fost la o discoteca sateasca de cand aveam 15 ani, si cu siguranta imi voi aduce aminte toata viata de iesirea asta, iar imaginea videoclipului de la melodia Queen o am si acum in fata ochilor - spontaneitate si distractie la maxim, dar pe viitor intradevar trrebuie sa ne adaptam sec. XXI in care traim. Acolo la Sasca eram cam nedotati, dar am facut fata cu brio :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #197 : Marți, 30 Iulie 2013, 13:27 »
Nici la mine nu s-au descarcat toate ale Anei, o sa mai incerc pe alt calculator, dar atatea cate am reusit sa vad sunt superbe!

Si de la Codrin am primit poze faine, merci!  :)

Offline murandra

• Full Member
« Răspuns #198 : Marți, 30 Iulie 2013, 13:36 »
Raluca, am descarcat si eu arhiva facuta de mine pe laptopul meu de la serviciu si mi-a dat o eroare la una dintre poze (am crezut atunci ca s-a blocat si nu pot sa le dezarhivez). Dupa ce am inchis mesajul de eroare am verificat de curiozitate in folderul cu poze si erau toate, le-am putut vizualiza. Posibil sa fie din cauza filtrelor de protectie... Daca tot nu reusesti sa le descarci/dezarhivezi, ti le mai trimit o data. Pupici

Ana, multumesc, nu trebuie sa le retransmiti. Daca si tu ai patit la fel e clar ca e vorba de filtrele de protectie care sunt mai solide probabil pe pc-le de servici, depinde si de configurarile facute de cei care au instalat programele etc. Oricum voi proceda la fel ca si in cazul pozelor din Retezat, dar ti-am spus ca sa stii, gandindu-ma ca poate ar fi vreo problema la tine de care nu aveai cunostinta, dar nu e asa :) Te pup

P.S. Ma enerveaza ca nu-mi functioneaza emoticoanele si nu pot sa ma joc cu ele cum as vrea :( decat astea 2 care stiu cum sa le scriu :)

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
« Răspuns #199 : Marți, 30 Iulie 2013, 15:27 »
Multumesc, Ana! :kissing: Raluca, bine macar ca mi-a ramas poza, altfel....sedusa si abandonata :'( , iar cornitele sigur au legatura cu zodia mea  :D Tre' sa aplanezi conflictele in familie ;) ....si nasu' sigur e alaturi de noi, mai degraba la rele decat la bune :giggle:

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #200 : Marți, 30 Iulie 2013, 15:29 »
Nici la mine nu s-au descarcat toate ale Anei, o sa mai incerc pe alt calculator, dar atatea cate am reusit sa vad sunt superbe!

Si de la Codrin am primit poze faine, merci!  :)

Pozele sunt superbe si mai ales cea pe care ai afisat-o.  :thumbup:

Offline Geta D

• Sr. Member
« Răspuns #201 : Marți, 30 Iulie 2013, 15:33 »
Sa stiti ca am vizionat video-clipul lui Queen si recuzita era cu aspiratorul . Dar la discoteca ne-am descurcat cu ce am avut iar important este rezultatul.  :dance:  :dance:  :dance:

Offline murandra

• Full Member
« Răspuns #202 : Marți, 30 Iulie 2013, 15:51 »
Nu conteaza recuzita Geta, a contat momentul, reactia si atmosfera. Chiar si cu o recuzita depasita de ani si de evenimente a iesit un moment unic pe care il stim doar noi, cei prezenti :) si de care imi voi aminti mereu. A fost extraordinar si nu voi uita niciodata momentul, iar de fiecare data cand voi auzi melodia, imi voi aduce aminte de disco Sasca Montana, dans marca SC Cheile Nerei 2013 :) :) :)

Offline murandra

• Full Member
« Răspuns #203 : Marți, 30 Iulie 2013, 15:56 »
Raluca, bine macar ca mi-a ramas poza, altfel....sedusa si abandonata :'( , iar cornitele sigur au legatura cu zodia mea  :D Tre' sa aplanezi conflictele in familie ;) ....si nasu' sigur e alaturi de noi, mai degraba la rele decat la bune :giggle:

Kike stii ca mai nou la moda e ca femeia sa faca primul pas (cu toate ca eu nu sunt de acord cu moda asta, dar ma rog) :( si ti-am spus sa fi facut un popas la "sotul" in drum spre casa, macar sa-l saluti, dar ... cine stie, poate chestiuni importante care nu suporta amanare il determina sa fie atat de invizibil :(

Oricum, pana isi face aparitia sotul, cele mai calde multumiri NASULUI pentru TOT

Offline murandra

• Full Member
« Răspuns #204 : Marți, 30 Iulie 2013, 16:09 »
TRAIASCA NASU GIGI O MIE DE ANI FARA REPARATII  si la cat mai multe excursii si petreceri de burlaci sau poate mai multe burlacite :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #205 : Marți, 30 Iulie 2013, 16:25 »
Pozele sunt superbe si mai ales cea pe care ai afisat-o.  :thumbup:

Pai cum n-avem voie sa punem poze cu noi...  :angel:
(Recunosc, am facut-o special, ca am citit pe aici ca-i suparat...)

Dar e vorba si despre perspectiva in fotografie, sau cum ii zice, ca nu ma pricep. Nu-ti poti da seama de dimensiunile a ceea ce vezi in poze daca acestea nu contin un etalon, o "unitate de masura". De exemplu, aceasta poza cu ghetarul Focul Viu de pe topicul excursiei din Apuseni nu-mi spune mare lucru.

Dar cand am cautat sa citesc despre el si am gasit poza asta, care contine "etalonul om" mi-am zis "wow, ce mare e!". Nu stiu daca m-am facut inteleasa, nu cunosc termenii fotografici.

(Asta apropo si de propozitia pe care am auzit-o de patrusprezecemiisimilioane de ori in Cheile Nerei: "Noi cand am fost in Apuseni..."  >:D )
Nu stiu daca m-am facut inteleasa, nu cunosc termenii fotografici. Am gasit odata un sarpe maaaare, mort in gradina - probabil pisicile ii venisera de hac. L-am pozat, dar ca sa se vada dimensiunile, mi-am pus langa el... un deget. La fel e si cu peisajele. Deci... marimea conteaza!  ::)
Dar sa revenim la oile noastre  :D  Daca aveti poze care va plac, care sunt cu voi sau cu noi - de la mare distanta ori din spate, afisati aici!  :)

Offline murandra

• Full Member
« Răspuns #206 : Marți, 30 Iulie 2013, 16:50 »
Maria, n-am fost multe fete in Cheile Nerei care am fost si in Apuseni, dar ca sa intelegi mai bine, ca ai dreptate ca marimea conteaza, atmosfera din Apuseni pentru mine a fost top de top, comparativ cu Retezatul 2013, dar acum am o mare dilema, nu stiu care e mai in top - Apuseni 2013 sau Cheile Nerei 2013. Si tot de la marime pleaca totul, atmosfera creata, grupul, chiar daca am fost cel mai mare grup vreodata din excursiile SC, si plus de asta, numai femei, a  fost cel putin la fel de frumos ca si in Cheile Nerei. Asta ca sa ai o marja de comparatie.

De acum inainte, cu siguranta, pentru cei care nu au participat la niciuna dintre cele 2 (Apuseni sau Cheile Nerei 2013) vor auzi pana la epuizare "Noi cand am fost in Apuseni ...." sau "Noi cand am fost pe Cheile Nerei in 2013 ... si numai cei prezenti acolo vor sti de ce :) :) :)

Si mai este o fraza consacrata din aceasta excursie, marca deli_a : "Stati in Sasca Montana ... ?" :) pentru excursionistii intalniti pe traseul de Cheile Nerei. Numai la auzul acestei intrebari, pufneam toti in siroaie de ras si de aici alte si alte glume pana la epuizare. Pe langa durerile inerente de picioare, ne-a durut si burta de atata ras :)

Imi vine sa ies pe strada in Bucuresti si sa-i intreb pe trecatori "Stati in Sasca Montana ... ?, dar probabil ca m-ar trimite la balamuc cu prima ambulanta intalnita in drum :)

Offline Anda

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #207 : Marți, 30 Iulie 2013, 18:42 »
Am trimis si eu pozele.

Geta, mi le trimiti si mie, te rog?
multumesc :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #208 : Marți, 30 Iulie 2013, 19:59 »
Da, da, da, murandra, am inteles, glumeam. Ma refeream la marimea obiectelor care apar intr-o poza, dar am facut mai sus asa o compunere de clasa a IV-a, ca nu se mai intelege nimic. Eram dupa o zi de lucru infernala, una din alea in care in anumite momente nici nu mai stii cum te cheama...
Eh, unde-i ea Nera cea frumos curgatoare si (pe care anul asta am prins-o) limpede ca cristalul?...  ::)  Vorbeam azi cu kike despre faptul ca amandoua avem sentimentul ca toate s-au petrecut undeva, candva demult... "Eheeeeei, iti mai amintesti cand coboram noi pe stanci ca niste viteji ce suntem, tinandu-ne de cablu..."  :D

Offline Geta D

• Sr. Member
« Răspuns #209 : Marți, 30 Iulie 2013, 20:04 »
Geta, mi le trimiti si mie, te rog?
multumesc :)
Chiar acum iti trimit pozele. Nu stiu ce s-a intamplat de nu le-ai primit ca am trecut adresele tuturor.