Multumesc pentru cuvinte Tania!

Nota pentru grup?

Pai nu se vedea pe fata mea? Eu sunt unul care se exteriorizeaza total prin mimica fetei. La mine se vede orice...Este suficient sa ma priveasca omul si isi da seama imediat, daca sunt suparat, abatut sau vesel...Si m-ati vazut si pe traseu si seara la dans...cat eram de bucuros...

Am inceput descarcarea fotografiilor, urmeaza ca in seara aceasta sa plece spre voi, impreuna cu tabelul participantilor. Pana atunci, cate ceva din aceasta excursie...
Am sa scriu pe larg despre aceasta actiune, am sa fac si o descriere de traseu, pe harta, care sa ajute pe cei care doresc sa descopere singuri acele minunate locuri...
Incep prin a felicita
grupul, in primul rand pt modul in care a inteles sa vina echipat. Vad ca lumea se convinge aici in SC, tot mai mult, cat de important este sa ai la tine ceea ce este necesar unei excursii montane. Apoi pentru ritm. Poate este prima oara cand se merge intr-un grup relativ mare, grupat, fara "evadari" in fata, insiruire pe 1 km si coada desprinsa de pluton. Tot 10 pentru respectarea orelor de intalnire, plecare, pauze. Ati vazut cat de important este sa ne incadram in niste ore calculate! Asa poti folosi la maxim zilele de sedere, atingi obiectivele propuse si eviti o sacaiala nedorita a grupului...

Atmosfera? Super! Cred ca trebuia sa incep cu asta! Toata nebunia de seara, cu ajunsul pe la vecini, dansul in barul satesc, pepenii nocturni, berea....

Deci m-am distrat de minune, am venit acasa obosit, dar bucuros si super relaxat...Pt asta va ...