Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013  (Citit de 83098 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013
« Răspuns #150 : Duminică, 28 Iulie 2013, 20:28 »
Multumesc pentru cuvinte Tania!  :flori: Nota pentru grup?  :thumbup: Pai nu se vedea pe fata mea? Eu sunt unul care se exteriorizeaza total prin mimica fetei. La mine se vede orice...Este suficient sa ma priveasca omul si isi da seama imediat, daca sunt suparat, abatut sau vesel...Si m-ati vazut si pe traseu si seara la dans...cat eram de bucuros... ::)

Am inceput descarcarea fotografiilor, urmeaza ca in seara aceasta sa plece spre voi, impreuna cu tabelul participantilor. Pana atunci, cate ceva din aceasta excursie...

Am sa scriu pe larg despre aceasta actiune, am sa fac si o descriere de traseu, pe harta, care sa ajute pe cei care doresc sa descopere singuri acele minunate locuri...

Incep prin a felicita grupul, in primul rand pt modul in care a inteles sa vina echipat. Vad ca lumea se convinge aici in SC, tot mai mult, cat de important este sa ai la tine ceea ce este necesar unei excursii montane. Apoi pentru ritm. Poate este prima oara cand se merge intr-un grup relativ mare, grupat, fara "evadari" in fata, insiruire pe 1 km si coada desprinsa de pluton. Tot 10 pentru respectarea orelor de intalnire, plecare, pauze. Ati vazut cat de important este sa ne incadram in niste ore calculate! Asa poti folosi la maxim zilele de sedere, atingi obiectivele propuse si eviti o sacaiala nedorita a grupului... ::) Atmosfera? Super! Cred ca trebuia sa incep cu asta! Toata nebunia de seara, cu ajunsul pe la vecini, dansul in barul satesc, pepenii nocturni, berea.... :dance: Deci m-am distrat de minune, am venit acasa obosit, dar bucuros si super relaxat...Pt asta va ... :kissing:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #151 : Duminică, 28 Iulie 2013, 21:22 »
Am transmis tuturor celor cu care am fost in aceasta excursie, fotografiile facute de mine, insotite de tabelul cu participanti si adresele de Email. Sper sa tineti legatura intre voi, sa ramaneti UN GRUP!!!! :thumbup:
Daca cineva nu a primit, il rog sa-mi scrie pe office@singlescamp.ro si am sa fac retransmiterea. O seara placuta!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #152 : Duminică, 28 Iulie 2013, 22:08 »
Si pt ca m-am uitat un pic peste poze, am ales cateva si pt aici... :)

Tania a fost gazda noastra la Resita. Intr-un parc este amenajat, ingenios si placut privirii, un muzeu al locomotivelor.

Prima oprire pe traseul de Ochiul Beiului - Cascada Beusnita: Cascada La Vaioaga

Superba "lacrima": Ochiul Beiului

Poiana de deasupra pastravariei de pe Beusnita

Din pacate anul acesta Cascada Beusnita este o simpla bucata de travertin. Doar cateva picaturi si un suvoi sarac aminteau de minunata cadere de apa din perioada bogata in precipitatii....

Peisajele de pe malurile Nerei sunt absolut extraordinare...

O bucata mare de travertin

Beusnita seamana ca fenomen carstic cu Pamukale.

Teatrul Mihai Eminescu din Oravita in care a jucat insusi marele poet, este primul construit in Romania. Din pacate gloria orasului a apus odata cu plecarea austriecilor....

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #153 : Duminică, 28 Iulie 2013, 22:17 »

Am ales sa facem si traseul Oravita - Anina, cu ...trenul. Prima linie de cale ferata din Romania. Doua vagoane din 1930 ne-au gazduit pe noi si pe inca ceva turisti rataciti in zona. Pacat ca aceasta linie istorica nu este pusa in valoare...Surpriza placuta a constituit-o "nasa" o persoana agreabila si foarte documentata. Pe tot parcursul drumului ne-a dat detalii despre acest tren, tuneluri, viaducte si gari. Parasite din pacate... :(

Si daca tot eram in zona, am dat o fuga sa vedem si una dintre cele mai frumoase caderi de apa din Europa. Considerata in Top 5: Cascada Biger. Se afla undeva intre Anina si Bozovici, acolo pe unde trece paralela 45.

Ziua de Cheile Nerei incepuse...

Lacul Dracului. Un ochi de apa superb cum doar natura stie sa creeze...

Curgerea lina a Nerei...

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #154 : Duminică, 28 Iulie 2013, 22:54 »
Am ajuns si eu acasa. Maine as lua de la capat tot drumul   :happy:
Data viitoare sa imi aduceti recuzita corespunzatoare secolului 21 - un aspirator si sticla de vin la trei sferturi  :D

Offline Codru

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 77
« Răspuns #155 : Duminică, 28 Iulie 2013, 22:57 »
 :yeah: :yeah: :yeah:
Dragilor ! multumesc ca m-ati primit alaturi de voi pe ultima suta de metri , Kike si Mari_a  :-*  :-* :-*!!
A fost grozav de frumos si va multumesc tututor !

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
« Răspuns #156 : Duminică, 28 Iulie 2013, 23:37 »
Meriti, Codrule :kissing:  Iesirile astea fac mai bine sufletului decat o armata de psihologi :) M-am simtit excelent, asta s-a vazut cu ochiul liber.......si  pentru asta.... inca o data sarut mana NASULUI! Saptamana usoara, tuturor ;)

Offline Tania55

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 370
  • Tineretea = puterea de adaptabilitate
« Răspuns #157 : Luni, 29 Iulie 2013, 00:51 »
Draga Geta, ce ai facut cu matura nu poti sa faci cu aspiratorul  :) .... ai fost SUPER !!  :)
Eu ma bucur ca nu merg astazi la servici, nu de alta, dar as fi mers "in patru labe" (din cauza febrei musculare) .... dar maine .... mmmmm ......  ce credeti ca voi vedea pe fata colegilor mei ? stiti voi ce  :)  ca doar de la voi am invatat sa fiu subtila  :)  .....
Have a nice week ....

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #158 : Luni, 29 Iulie 2013, 01:34 »
Seara buna, dragii mei!
Multumesc pentru zilele "speciale" petrecute impreuna! Pentru peisajele minunate care ne-au incantat sufletul in toate aceste zile.
De-ar fi sa incepem doar cu alegerea traseului pe Clisura Dunarii - si asta ne-a dus de la bun inceput in atmosfera de vacanta, de libertate. Parca deja simteam ca odata cu Dunarea vine si parfumul salbatic de Adriatica, de Mediterana, de Nera sau chiar al Cernei...
Si inca ma mai las surprinsa de sincronicitatile care concura la formarea grupurilor, de "oglinzile" care apar in jurul meu, care-mi reflecta partile din mine pe care le recunosc sau nu. Si ma intreb: Cum? Inca n-am rezolvat asta in mine? Inca mai atrag oameni care-mi reflecta asta? Sau ma minunez cum de atrag oameni "luminosi" precum Kike, gratioasa Tania, si draga mea "diva" - Delia! Iar marea revelatie - Geta, care a stat cu mine in camera cu cel mai frumos balcon! Si chiar Adi - care la intoarcere a condus povestindu-mi ca are fetita de 4 ani la spital, cu perfuzii. Si marele dar al acestor intalniri ramane spiritul de echipa care se formeaza pe munte, unde oricand un coleg, o colega din grup e langa tine si te ajuta sa treci peste ceva care pare de netrecut. Asemenea stari de spirit iti vindeca orice deget "paradit", mai repede decat ai fi crezut.
Pentru Gigi si Samiza - intreaga mea apreciere si admiratie! V-ati gandit vreodata ca - dincolo de partea profesionala - misiunea voastra este legata de a construi "punti de legatura" intre oameni? Punandu-i in situatii in care sa interactioneze intre ei, sa se vada asa cum sunt, sau sa stea, pur si simplu, in propria lor lumina?
Va multumesc tuturor, din toata inima!
Mereu cu ceva roz - fie si macar cu o adiere de zoz in culorile aurei,
Pink

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #159 : Luni, 29 Iulie 2013, 08:56 »
Salutare, prieteni ! multumiri lui Gigi si Codru pentru promptitudinea pozelor !!! vorba Getei, azi-noapte, cand m-am uitat la poze, imi venea sa o iau de la capat !!  Potecile Nerei, presarate cu rasetele noastre sau/si cu mainile de ajutor la momentul potrivit  8), racoarea apei de munte, interogarile "stati in Sasca Montana ?...  :blush:  si iar, peste toate, o rezonanta deosebita a grupului, o empatie care provoaca uneori cascade de rasete chiar si la o umplere a sticlelor la izvor... :giggle:..., iar momentul de la teatrul din Oravita a fost regizat direct de Divinitate !!
Va imbratisez cu maaaare drag !!!  :smitten:
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Offline adiprelips

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #160 : Luni, 29 Iulie 2013, 09:53 »
Buna dimineata!
Multumesc tuturor pentru experienta minunata pe care am trait-o pe Cheile Nerei! Toti  sunteti minunati! Multumesc Gigi pentru faptul ca existi si ai facut posibile aceste intalniri! La cat mai multe excursii impreuna!
Voi trimite si eu cat de curand pozele pe care le-am facut. Va pup pe toti!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #161 : Luni, 29 Iulie 2013, 10:13 »
Azi e zi de calculator...asa ca am sa continui cu fotografiile facute in week-end pe Cheile Nerei...

Treceri la balcoane...De data asta am avut DOAR curajosi! :thumbup:

Tunele sapate in stanca...Cat au putut oamenii aia sa munceasca, doar pentru o potecuta pe care sa-si transporta marfurile....!!! :o

Ne-am bucurat cu totii de fantasticile peisaje de pe malurile Nerei...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #162 : Luni, 29 Iulie 2013, 10:19 »

De la Podul Beiului, spre Sasca Romana, trecand prin cele 6 tuneluri si peste cateva balcoane, se deschid niste panorame de vis...

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
« Răspuns #163 : Luni, 29 Iulie 2013, 10:58 »
Super poze :yeah: In alta ordine de idei, mai are cineva 2 butuci pe post de membre inferioare? Ferice de cei care mai au o zi de concediu in plus pt refacere :)

Offline mar.drag.5

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #164 : Luni, 29 Iulie 2013, 11:02 »
Un grup deosebit, condus si indrumat de un profesionist in ale muntelui, dar si al sufletului! Cine, cine, cine nu a auzit de GIGI?
Cu multumiri, un "new entry" care a organizat sute de tabere...
Marian
PS Pentru GIGI, oricand, oriunde... (dar si pentru foarte multi dintre voi, ceilalti participanti!)