Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013  (Citit de 83074 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013
« Răspuns #135 : Luni, 22 Iulie 2013, 18:48 »
Veti pleca 15 din Bucuresti, vi se va alatura si mar.drag.5. Desi am povestit tf, am uitat sa-ti cer numele complet, numarul de mobil si adresa de Email (vezi ca nu am cerut numar la pantof, circumferinta la pectorali si burta..etc etc... ;D - ci doar de ce am nevoie.... :)), va trebui sa completez tabelul auto la transportator, iar celelalte date, pt a te trece in lista de participanti....

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #136 : Luni, 22 Iulie 2013, 19:31 »
admin, aduci si laptopul fermecat, ala cu muzici?  ♫♪ ♪     ::)    :angel:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #137 : Luni, 22 Iulie 2013, 19:41 »
De adus aduce Gigi, dar n-avem statie...Poate mai punem mana de la mana si-l aducem pe baietelul de anul trecut...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #138 : Luni, 22 Iulie 2013, 20:50 »
E baiatul lui tanti de la bucatarie (deci nu al doamnei Ana, ci al celeilalte). Anul trecut ne-a luat o suma modica si a venit el cu tot ce trebuie. Dar ar fi bun si laptopul tau ca stim ce e pe el si ne place, ne place, ne place-place-place!  :dance:
 Suntem 23 - pentru cativa lei de persoana (5-6, cam asa ceva) am putea avea muzica in toate cele trei seri... Numai sa fie baiatul in localitate si sa aiba timp de noi...
Ar fi fain, noua nu ne-ar mai ramane decat sa ne obosim sa.... dansam!  :D

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #139 : Luni, 22 Iulie 2013, 21:36 »
Salut!
Ma bucur ca plecam din nou. Si ca sunt si eu trecuta pe lista microbuzului din Bucuresti. Constat si ca sunt intr-o camera tripla. Nu asta e problema mea cea mai mare, atata timp cat la Cozia, anul trecut, am optat pentru camera de 8. Am insa o rugaminte: exista vreo camera cu balcon? Pentru ca asa de mult imi foloseste asta dimineata, cand imi fac eu rapid o cafeluta "de trezire" si ies cu ea la o tigara, sa admir peisajul! Doamne, e magnific! E momentul magic al diminetii, si ziua incepe asa de bine... Ce spui, Gigi? Triplele au balcon? Iar daca nu au, gasim vreo dubla cu balcon? Multumesc pentru intelegere...

Offline MAC

• Full Member
  • Mesaje postate: 180
« Răspuns #140 : Luni, 22 Iulie 2013, 23:21 »
Vreme buna-aveti,voie buna...aveti :dance:,padure,frumoasa padure-aveti,cascade,lacuri in culori ireale,chei,balcoane,Nera,Cantonul Damian-aveti,foisor-aveti,o bere si un pepene mare la rece sa aveti  :D
Sa va bucurati din plin de toate :)
Lumiere,de balcoanele de pe Cheile Nerei imi amintesc,de cele de la pensiune...nu mai stiu  :-\
Dubla,tripla,cu sau fara balcon,sigur o sa gasesti un loc pentru momentul magic al diminetii.

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #141 : Luni, 22 Iulie 2013, 23:42 »
Multumesc, MAC, ai dreptate, uitasem de "balcoanele" pentru care mergem la Cheile Nerei.
Si, in afara de peisajele de vis pe care le vedem in excursii, cele mai importante lucruri pentru care mergem sunt: bucurie, prietenie si .. paranghelie... Doamne, ce ne mai place!!!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #142 : Marți, 23 Iulie 2013, 07:19 »
Lumiere, nu stiu sa-ti raspund la intrebare. N-am stat niciodata in corpul cu restaurant si doar acela are, am vazut 2-3 balcoane. Am retinut si vedem acolo cum ne aranjam. Nu pot sa incep ziua fara un balcon impodobit in roz... :)

Offline mar.drag.5

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #143 : Marți, 23 Iulie 2013, 08:22 »
Gigi, ai un SMS cu datele solicitate!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #144 : Marți, 23 Iulie 2013, 08:48 »
L-am primit, multumesc mar.drag!

In ceea ce priveste partea de cazare, am cam rezolvat-o. Urmeaza sa stau la doamna care m-a gazduit si anul trecut, in Sasca Romana, am mai inchiriat o camera intr-o alta pensiune  pt mar.drag.5 si am remodificat un pic toata partea de cazare. De data aceasta v-am impartit deja pe camere, dupa cum am stiut ca va cunoasteti si cum am crezut ca va potriviti.  :) Asta pt ca mi-ar fi fost destul de greu sa o fac acolo, sub presiunea timpului.... Dupa un astfel de drum fiecare asteapta sa intre si sa se destinda, nu sa stea dupa mine sa fac distributia pe camere.
A ramas o singura tripla, sunt fetele care si-au dat acceptul aici pe forum, Alexandra S, Ana Maria si Cristina F. De fapt nu este o tripla ci o camera cu patru paturi in corpul cu restaurantul. Mai mare decat celelalte, astfel incat sper sa nu fie nici o problema de confort. Va multumesc pt intelegere si ma revansez asa cum am promis acolo....  :worship: :flori:. In rest toata lumea o sa stea in camere duble, unii in corpul cu restaurant, altii in cel de peste drum.

Nu mai am informatii suplimentare, stiu fiecare cu ce vine, sunteti 14 care urmeaza sa plecati din Bucuresti si o persoana care urca din Pitesti. Sper ca toata lumea a inteles ca ora de intalnire la AGIP Pacii este 6.30, iar plecarea, maxim la 7.00. Drum bun si ne vedem la Sasca Montana!!!! :yeah: :dance: *|*

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #145 : Marți, 23 Iulie 2013, 10:34 »
 Lumiere,camerele au balcon comun ,de fapt palierul in sine este un balcon. Sa aveti distractie maximaq si sa va bucurati de tot ceea ce veti vedea.Salutati Nera si din partea mea.Nu va uitati lanternele acasa ,caci va trebuie la tuneluri.

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #146 : Marți, 23 Iulie 2013, 21:47 »
Salut!
Super vesti imi dati, Gigi si Mimi - cu privire la balcoane...
Va pup si va multumesc! Ute cat de simplu si frumos te ajuta prietenii sa vezi viata in roz...

Offline Tania55

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 370
  • Tineretea = puterea de adaptabilitate
« Răspuns #147 : Miercuri, 24 Iulie 2013, 01:20 »
Buna Gigi,
te rog sa nu te superi daca te sun pe traseu, dupa ce ai plecat din Sibiu (ati plecat din Sibiu) ca sa stiu pe unde sunteti ... sau ii rog pe Codrin, Delia, Marin si Mioara, sa nu uite macar unul din ei sa ma sune cand ajungeti in Caransebes .... ca sa am timp si eu sa ajung la muzeul de locomotive, in statia de autobuz, vis-a-vis de muzeul de locomotive (muzeu, care este in aer liber, pe partea stanga, imediat dupa ce ati intrat in Resita si ati trecut podul peste Barzava).
 Tel. 0727156969, 0770506874 .... multumesc mult

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #148 : Miercuri, 24 Iulie 2013, 07:16 »
Cum sa ma supar Tania?!!  :) E absolut normal sa tinem legatura pt a stii cum ne intalnim pe traseu. Urma sa te sun eu astazi sa-mi spui adresa de intalnire, sa o pot pune in GPS. De pe drum am sa-ti comunic pe unde suntem...

Offline Tania55

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 370
  • Tineretea = puterea de adaptabilitate
« Răspuns #149 : Duminică, 28 Iulie 2013, 18:21 »
Deoarece sunt prima care am ajuns inapoi acasa (Resita), deocamdata scriu repede, repede doar atat : Gigi te apreciez foarte mult !! .... astept nota finala pentru grup  !! ...... restul, dupa ce fac o recapitulatieeee ......    :)