L-am primit, multumesc mar.drag!
In ceea ce priveste partea de cazare, am cam rezolvat-o. Urmeaza sa stau la doamna care m-a gazduit si anul trecut, in Sasca Romana, am mai inchiriat o camera intr-o alta pensiune pt mar.drag.5 si am remodificat un pic toata partea de cazare. De data aceasta v-am impartit deja pe camere, dupa cum am stiut ca va cunoasteti si cum am crezut ca va potriviti.

Asta pt ca mi-ar fi fost destul de greu sa o fac acolo, sub presiunea timpului.... Dupa un astfel de drum fiecare asteapta sa intre si sa se destinda, nu sa stea dupa mine sa fac distributia pe camere.
A ramas o singura tripla, sunt fetele care si-au dat acceptul aici pe forum, Alexandra S, Ana Maria si Cristina F. De fapt nu este o tripla ci o camera cu patru paturi in corpul cu restaurantul. Mai mare decat celelalte, astfel incat sper sa nu fie nici o problema de confort. Va multumesc pt intelegere si ma revansez asa cum am promis acolo....

. In rest toata lumea o sa stea in camere duble, unii in corpul cu restaurant, altii in cel de peste drum.
Nu mai am informatii suplimentare, stiu fiecare cu ce vine, sunteti 14 care urmeaza sa plecati din Bucuresti si o persoana care urca din Pitesti. Sper ca toata lumea a inteles ca ora de intalnire la AGIP Pacii este 6.30, iar plecarea, maxim la 7.00. Drum bun si ne vedem la Sasca Montana!!!!