Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013

<< < (2/51) > >>

Nicoleta Bucuresti:

--- Citat din: Plusar din Joi, 15 Noiembrie 2012, 00:26 ---Nicoleta mi se pare ca te complici : deschide un topic nou in care scrie ca te inscri la toate si gata ... uzezi tastatura aia degeaba !  :giggle:

--- Terminare citat ---

trebuie sa am 50 de postari sa pot vedea site-ul complet ...

in plus, nu m-am inscris decat la 3 excursii in 2013 ...

IuliaT:
prezent anul 2012 am ratat iesela asta sper ca anul 2013 sa ajung sa vad si eu ce e cu Nera :)

admin:
Nera este verde albastruie cand este limpede si cafenie cand isi "rascoleste" malurile. Ca rau poate sa fie superb, sau poate sa fie doar unul obisnuit. Interesant este ce a facut raul asta, cum a taiat stancile calcaroase formand niste chei absolut superbe. Malurile sunt populate de o vegetatie mai mult mediteraneana, de fapt daca ma gandesc bine suntem acolo foarte aproape de singura regiune din tara cu climat si flora de acest fel: zona Herculane - Domoclet. Izbucuri fascinante, ce formeaza trepte pana la varsarea in Nera, pajisti si poiene si pt mine cel mai interesante "balcoanele" - adica acolo a intervenit omul - dar cu delicatete si inteligenta...

Asa ca Iulia, tu care esti montagniarda cu o rezistenta fizica buna, nu o sa ai probleme de traseu si o sa poti admira minunatiile din jur si sunt convins ca o sa fii foarte impresionata!

admin:
Un montaj din fotografiile facute in 2012...

Cheile Nerei 2012

mvjhon:
Ne vedem la Nea'Aurel

Nu ma inscriu in excursie, dar fiind relativ aproape de Resita, fac eu cumva sa ajung acolo pentru a ne cunoaste, asta in cazul in care nu ne intalnim inainte la alta excursie.

MariuS

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă