Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 28 iulie 2013
Nicoleta Bucuresti:
Buna Gigi,
Te rog sa imi confirmi inscrierea la acesta actiune.
Multumesc.
admin:
Nicoleta, tu stii deja, legatura pentru inscrieri si confirmari o tineti doar cu Samiza. Inscrierile voastre se centralizeaza in agentie, Samiza va transmite Email-ul de rezervare, adica cel de efectuare al platii avansului. Doar cand lista este conturata, peste 60-70% din locuri ocupate (avans achitat) primesc din agentie tabelul, pe care apoi il postez pe forum. Pana atunci nu am ce sa confirm sau sa afisez aici. Mai sunt persoane care se inscriu formal, nu raspund la Email-ul de rezervare si afisarea pe site a unei liste care sa contina astfel de inscrieri ar fi fara rost. De aceea prefer sa aman afisarea pana in momentul unei clarificari si confirmari din agentie a listei.
Inscrierea simpla nu are nici o valoare daca ulterior nu este insotita de plata avansului, deci pana cand acesta se achita, inscrierea este considerata doar "intentie". Ocuparea locurilor pentru o excursie, acum ma adresez in special celor noi, pentru ca cei vechi cunosc regula, se face in ordinea platii avansului, nu a inscrierilor. Cand ne apropiem de ocuparea totala a locurilor, anuntam cate mai sunt disponibile. Este foarte indicat ca cei care doresc sa participe la o actiune sa se aboneze la topicul acesteia, astfel, chiar daca nu intra regulat pe forum, primeste pe Email ceea ce se posteaza. Softul forumului are aceasta facilitate, deci parerea mea este ca dupa inscriere, sa va abonati la topic. Atunci nu veti scapa nici o informatie.
Caroline:
--- Citat din: admin din Miercuri, 20 Martie 2013, 13:56 ---Este foarte indicat ca cei care doresc sa participe la o actiune sa se aboneze la topicul acesteia, astfel, chiar daca nu intra regulat pe forum, primeste pe Email ceea ce se posteaza. Softul forumului are aceasta facilitate, deci parerea mea este ca dupa inscriere, sa va abonati la topic. Atunci nu veti scapa nici o informatie.
--- Terminare citat ---
Eu nu stiam ca exista... Si cum ne abonam?
admin:
In partea de sus, gasesti un buton de "Notify". Accesandu-l primesti toate reply-urile care apar pe acel topic.
LiaV:
--- Citat din: admin din Miercuri, 20 Martie 2013, 19:01 ---In partea de sus, gasesti un buton de "Notify". Accesandu-l primesti toate reply-urile care apar pe acel topic.
--- Terminare citat ---
Eu nu primesc nimic, Gigi. Am pus Notify la Sighisoara, acolo unde ai povestit despre patania cu maghiarul invidios, dar nici vorba sa primesc mesaj.
Intotdeauna cand intru aici, trebuie sa caut ce s-a mai postat, dar stiu ca multe imi scapa.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă