Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013

<< < (8/51) > >>

Mimi:
Draga Aprilie,sa nu iti fie teama de Cheile Nerei.Prima zi e ca o plimbare prin parc(dar cu niste priveliati minunate).A doua zi e un pic de urcus si coboris pe o poteca prin padure(deci nimic periculos)+iarasi o plimbare de-a lungul Nerei,cu foarte putine puncte ceva mai palpitante.Sub nicio forma sa nu te razgindesti,pt. ca peisajul este mirific.

aprilie:
Va multumesc mult pentru aprecieri si incurajari  :)

wonderland:
Mimi, eu am înțeles (din descrierea lui Gigi, din poveștile unora care au fost anul trecut) că ai de mers vreo 20 de km în aceeași zi și că sunt vreo două puncte mai...sensibile.

Doamne ferește, nu urmăresc să descurajez pe nimeni, doar că eu cred că e important ca fiecare să citească cu atenție ce e postat pe forum, sau pe alte site-uri. Valabil nu doar pentru Cheile Nerei, în general la fiecare acțiune.

Știi și tu ..percepția individuală este diferită, inclusiv în evaluarea pe criteriile  dificil - ușor. O evaluare prin prisma  percepției personale e cea mai corecta și crește șansele să te bucuri deplin de frumusețea locurilor.

Deci, sfatul meu (necerut :) ) ar fi nu vă îngrijorați, nu renunțați dar nu idilizați, subestimați, supraestimați. Asigurați-vă o reprezentare corectă și așteptări realiste.  :smitten:

În concluzie, am mai auzit și înțeles că Cheile Nerei sunt spectaculoase și că merită fiecare pas pe care ești pregătit, sufletește și fizic,  să îl faci :)

paulette:
Merita, intr-adevar.... traseele nu sunt cu urcusuri dificile, ca in Ceahlau sau Retezat, dar traseul de-a lungul Cheilor Nerei e lung. In schimb ai de toate pe el, nu e plictisitor deloc. Se merge prin padure, se mai urca putin, se mai coboara, se urmeaza firul apei, se mai traverseaza apa, apoi sunt si "balcoanele"... e foarte spectaculos. Oboseala poate surveni din cauza lungimii lui, si nu a dificultatii. Dar merita.... :)

Mimi:
Mersic,Paulette ! Ce mai faci? Anul asta unde mergi?
 :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă