Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013

<< < (7/51) > >>

Mari_a:
Dunarea la cazane...

murandra:
M-am inscris si la excursia pe Cheile Nerei. Imi doresc sa le vad de cand eram copil, dar pe atunci erau povestile cu viperele etc (eu fiind din TM) si ba nu m-au lasat parintii, ba n-am putut. Asa ca voi merge cu voi si cel mai sigur ne vom intalni la Sasca Montana, eu venind din Timisoara. Abia astept sa va cunosc

aprilie:
Si eu m-am inscris la aceasta excursie. Am platit si avans, abia astept ... dar am emotii cu privire la posibilitatile mele fizice de a face fata solicitarilor unor astfel de drumetii. Ultimele drumetii montane au fost in 2006 cand am urcat pe Ceahlau, apoi in 2009 am urcat pana la Lacul Bucura cu un copil de 11 ani si un Labrador de 8 luni pe care il tineam in lesa caci mi-era frica sa nu dispara prin padure si sa-l pierd. Copilul a obosit foarte repede si nu mai vroia sa urce, se tot lamenta ca il chinuiesc pentru a vedea o "balta nenorocita" si trebuia tot timpul sa il ajut si sa trag de el. Catelul era foarte entuziast si fericit, el ma tragea in sus, dar haotic, cand spre stanga, cand spre dreapta ... astfel ca tot drumul l-am urcat cu bratele in extensie ... copilul ma tragea in jos, iar catelul ma tragea in sus ...  insa nu am renuntat :)  Ultima drumetie, daca pot s-o numesc asa, a fost in sept 2011 cand am plecat din Buc spre Hotel Pestera cu gandul sa iau telecabina de acolo spre Babele. Pentru ca am ajuns tarziu si nu mai mergea telecabina, am luat-o la pas spre Babele, a fost o portiune cumplita, plina cu pietre, dar nici ca am renuntat, aveam tot timpul in fata mea cabana, tot aveam impresia ca mai am putin si ajung :) .. la intoarcere am coborat intr-o mare viteza pt ca deja se inserase si mi-e frica si de ursi ... a doua zi am avut asa o febra musculara incat nu mai puteam nici sa cobor scarile (noroc ca stau la etajul 1) ...  Ma rog, cred ca "amintirile mele din copilarie" trebuia sa le povestesc la alt topic, imi cer scuze.
Oricum m-am abonat la topicul "Cheile Nerei" dar nu primesc notificari cand se posteaza ceva. O zi frumoasa va doresc.

murandra:
Eu nu am platit inca avansul, doar mi-am manifestat intentia de a participa. Astept sa primesc confirmarea, sa fac plata, si atunci voi sti cu siguranta ca vin cu voi. Pana atunci, stiu doar ca imi doresc din tot sufletul sa merg. Sunt convinsa ca ne vom "imbarbata" unii pe altii. Banuiesc ca majoritatea nu suntem oameni care stam pe munte foarte mult, ci doar ca iubim muntele, si cand avem ocazia, o luam la picior, cu bune si rele, dar e frumos. Abia astept sa mergem.

deli_a:
Aprilie, esti o eroina daca ai reusit, in conditiile date (si povestite mai sus  ;D) sa ajungi la lacul Bucura !
Ma bucur ca ne vom cunoaste la cheile Nerei !!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă