Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 28 iulie 2013
lumiere:
E vorba de bocancul imbrobodit cu basmaluta?
Tania55:
Draga Kike,
sa-ti cumperi neaparat alti bocanci,..... alte picioare nu trebuie, sunt frumoase ale tale ;) ... si isi vor reveni.
Sunt fericita ca am o zi libera pentru refacere, dar sa vezi ce fericita voi fi maine cand colegii mei , vazandu-mi fatza, imi vor oferi "O LAMAIE" !!! :yeah: .... dar eu voi ramane cu acelasi zambet si scanteie in ochi ........... asa ca nu-ti lua concediu Pink ...... e mai placuta aceasta stare :) .... si nu uita : si eu sunt un bun receptor al gandurilor tale (pozitive) :-*
lumiere:
Te pup, Tania! Ce mai faci, frumoaso? Multumesc de sfat, dar la mine a venit deja o perioada in care energiile si prioritatile au nevoie de o reasezare. Si e prima oara in viata ca-mi dau timp sa trec prin asta. Si accept sa ma dau la o parte din calea mea, pentru a pasi mai de parte cu pasiune, bucurie si entuziasm! De pe drumul asta, primeste mai departe gandurile mele bune!
Anda:
--- Citat din: admin din Luni, 29 Iulie 2013, 11:34 ---Imi doresc sa va pot bucura cu cat mai multe lucruri...sper sa si reusesc! :)
--- Terminare citat ---
reusesti, si chiar o faci cu varf si indesat, Gigi! Cuvintele sunt de prisos....este absolut extraordinar ceea ce faci sa se intample! :)
murandra:
Va invidiez dragilor pe cei care ati reusit sa fiti atat de activi, atat aseara, cat si azi de dimineata . Eu sunt "trasa cu cheia" si la ora asta. Abia reusesc sa parcurg toate mesajele scrise, ca sa nu mai zic de povestirile lui Gigi. Cu scrierea traseului pas-pas am retrait fiecare clipa, fiecare moment al traseului, cu toate povestile si nebuniile spuse si facute pe traseu. Mi-as dori sa fiu tot acolo, cu voi cu toti, sa fim in continuare in acele locuri minunate, binecuvantate cu atatea locuri frumoase.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă