Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 28 iulie 2013
adiprelips:
Buna dimineata!
Multumesc tuturor pentru experienta minunata pe care am trait-o pe Cheile Nerei! Toti sunteti minunati! Multumesc Gigi pentru faptul ca existi si ai facut posibile aceste intalniri! La cat mai multe excursii impreuna!
Voi trimite si eu cat de curand pozele pe care le-am facut. Va pup pe toti!
admin:
Azi e zi de calculator...asa ca am sa continui cu fotografiile facute in week-end pe Cheile Nerei...
Treceri la balcoane...De data asta am avut DOAR curajosi! :thumbup:
Tunele sapate in stanca...Cat au putut oamenii aia sa munceasca, doar pentru o potecuta pe care sa-si transporta marfurile....!!! :o
Ne-am bucurat cu totii de fantasticile peisaje de pe malurile Nerei...
admin:
De la Podul Beiului, spre Sasca Romana, trecand prin cele 6 tuneluri si peste cateva balcoane, se deschid niste panorame de vis...
kike:
Super poze :yeah: In alta ordine de idei, mai are cineva 2 butuci pe post de membre inferioare? Ferice de cei care mai au o zi de concediu in plus pt refacere :)
mar.drag.5:
Un grup deosebit, condus si indrumat de un profesionist in ale muntelui, dar si al sufletului! Cine, cine, cine nu a auzit de GIGI?
Cu multumiri, un "new entry" care a organizat sute de tabere...
Marian
PS Pentru GIGI, oricand, oriunde... (dar si pentru foarte multi dintre voi, ceilalti participanti!)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă