Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 25 – 28 iulie 2013

<< < (32/51) > >>

Codru:
 :yeah: :yeah: :yeah:
Dragilor ! multumesc ca m-ati primit alaturi de voi pe ultima suta de metri , Kike si Mari_a  :-*  :-* :-*!!
A fost grozav de frumos si va multumesc tututor !

kike:
Meriti, Codrule :kissing:  Iesirile astea fac mai bine sufletului decat o armata de psihologi :) M-am simtit excelent, asta s-a vazut cu ochiul liber.......si  pentru asta.... inca o data sarut mana NASULUI! Saptamana usoara, tuturor ;)

Tania55:
Draga Geta, ce ai facut cu matura nu poti sa faci cu aspiratorul  :) .... ai fost SUPER !!  :)
Eu ma bucur ca nu merg astazi la servici, nu de alta, dar as fi mers "in patru labe" (din cauza febrei musculare) .... dar maine .... mmmmm ......  ce credeti ca voi vedea pe fata colegilor mei ? stiti voi ce  :)  ca doar de la voi am invatat sa fiu subtila  :)  .....
Have a nice week ....

lumiere:
Seara buna, dragii mei!
Multumesc pentru zilele "speciale" petrecute impreuna! Pentru peisajele minunate care ne-au incantat sufletul in toate aceste zile.
De-ar fi sa incepem doar cu alegerea traseului pe Clisura Dunarii - si asta ne-a dus de la bun inceput in atmosfera de vacanta, de libertate. Parca deja simteam ca odata cu Dunarea vine si parfumul salbatic de Adriatica, de Mediterana, de Nera sau chiar al Cernei...
Si inca ma mai las surprinsa de sincronicitatile care concura la formarea grupurilor, de "oglinzile" care apar in jurul meu, care-mi reflecta partile din mine pe care le recunosc sau nu. Si ma intreb: Cum? Inca n-am rezolvat asta in mine? Inca mai atrag oameni care-mi reflecta asta? Sau ma minunez cum de atrag oameni "luminosi" precum Kike, gratioasa Tania, si draga mea "diva" - Delia! Iar marea revelatie - Geta, care a stat cu mine in camera cu cel mai frumos balcon! Si chiar Adi - care la intoarcere a condus povestindu-mi ca are fetita de 4 ani la spital, cu perfuzii. Si marele dar al acestor intalniri ramane spiritul de echipa care se formeaza pe munte, unde oricand un coleg, o colega din grup e langa tine si te ajuta sa treci peste ceva care pare de netrecut. Asemenea stari de spirit iti vindeca orice deget "paradit", mai repede decat ai fi crezut.
Pentru Gigi si Samiza - intreaga mea apreciere si admiratie! V-ati gandit vreodata ca - dincolo de partea profesionala - misiunea voastra este legata de a construi "punti de legatura" intre oameni? Punandu-i in situatii in care sa interactioneze intre ei, sa se vada asa cum sunt, sau sa stea, pur si simplu, in propria lor lumina?
Va multumesc tuturor, din toata inima!
Mereu cu ceva roz - fie si macar cu o adiere de zoz in culorile aurei,
Pink

deli_a:
Salutare, prieteni ! multumiri lui Gigi si Codru pentru promptitudinea pozelor !!! vorba Getei, azi-noapte, cand m-am uitat la poze, imi venea sa o iau de la capat !!  Potecile Nerei, presarate cu rasetele noastre sau/si cu mainile de ajutor la momentul potrivit  8), racoarea apei de munte, interogarile "stati in Sasca Montana ?...  :blush:  si iar, peste toate, o rezonanta deosebita a grupului, o empatie care provoaca uneori cascade de rasete chiar si la o umplere a sticlelor la izvor... :giggle:..., iar momentul de la teatrul din Oravita a fost regizat direct de Divinitate !!
Va imbratisez cu maaaare drag !!!  :smitten:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă