Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sighisoara si Bisericile fortificate sasesti : 28 - 31 martie 2013
admin:
N-ai cunoscut-o inca, dar te vei intalni cu ea la Sighisoara. Este o persoana plina de haz si daca auzi un grup razand, destul de probabil sa fie ea acolo. :giggle: Este din Sighisoara si la Carnaval am discutat sa ne vedem intr-una dintre zile.
Caroline:
--- Citat din: LiaV din Marți, 19 Martie 2013, 20:57 ---Cornelia, si eu ma gandeam ca as vrea sa ne intalnim. Asteptam sa ajung acolo si sa discut cu Gigi.
Dupa Sighisoara sunt asteptata in Tg Mures, dar am de gand sa ma mai invart putin prin zona si singura, in linistea mea. Deci voi ajunge si la Agnita sa bem o cafea impreuna. Nu stiu cand, dar voi ajunge. Vom tzine legatura.
--- Terminare citat ---
Te astept cu cea mai mare placere ! :bow:
admin:
Cu inscrierea lui Catalin, a mai rama practic un singur loc neocupat. Daca mai este cineva interesat, sa ma contacteze sau Email office@singlescamp.ro sau telefonic 0745106501, asta pentru a grabi partea de rezervare efectiva.
catalin.p:
Buna seara tuturor,doresc sa particip la excursia organizata la Sighisoara si imprejurimi (lucru mentionat deja in sectiunea "actiuni pentru cei nou intrati"),dar momentan o gri..raceala nu imi permite sa iau o decizie definitiva. Am discutat telefonic cu Gigi si in functie de evolutia starii de sanatate voi comunica in timp util daca pot veni sau nu.
Va doresc o seara/weekend placut cu toate cele bune !
rodica:
Multa sanatate Catalin!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă