Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sighisoara si Bisericile fortificate sasesti : 28 - 31 martie 2013

<< < (8/24) > >>

Caroline:
 ;D Gigi, eu vroiam sa spun, on-topic, ca daca in weekendul 30-31 martie treceti cumva si pe la biserica fortificata din Agnita sau prin apropiere, poate ma sunati si pe mine, sa ne intalnim la o pauza de cafea in oras... Asa as avea sansa sa o cunosc pe LiaV... si in direct.  ;)

admin:
Nu stiu daca ajungem pana acolo, nu cred ca o sa avem timpul necesar. Dar cu siguranta, ca daca o sa trecem, o sa te sun. Dar ia stai asa, de ce nu discuti cu Primavara noastra, poate asa va fi mai usor si simplu sa ne intalnim intr-una dintre seri... :)

Caroline:
Buna idee... o sa o sun! Ramane de vazut daca am si cu ce sa ajung eu la Sighisoara si sa ma si intorc in aceeasi zi... Vorbim la telefon.

LiaV:

--- Citat din: admin din Marți, 19 Martie 2013, 12:06 ---O sa fiu off topic dar nu ma pot abtine sa nu povestesc: acum doi sau trei ani, nu mai retin exact, veneam din Italia, tot dintr-o excursie Singles Camp. Si la acea actiune participasera dar doamne, sase sau sapte parca. Ajungem in Siofok la pensiunea la care eram cazati in tranzit si vine proprietarul. Bombane el ceva acolo in maghiara, din care eu nu inteleg nimic, ne deschide si ne cazam. Una dintre participante care intelesese ce bodoganea plin de pizma mosu', imi traduce: "Hmmm, ce-i pasa lu' asta cu atatea femei... :)" Seara am ramas numai noi acolo, am stat pe terasa la un Tokay, a fost tare fain asa ca de final de excursie. Dimineata apare mosu si cu fiica-sa pentru a ne pregati micul dejun. Mancam, strangem bagajele si in timp ce ajutam fetele sa-si duca si urce bagajele, o rog pe cunoscatoare limbii mosului sa-i traduca: "Acum mai este invidios?" si mosu repede, vazandu-ma gafaind cu geamantanele pline de cumparaturi ale doamnelor: "Nu, nu, acum nu mai sunt!"

--- Terminare citat ---

Supeeer!!!!!  ;D La asta nu m-am gandit. Deci... putem face cumparaturi linistite  ;)

LiaV:
Cornelia, si eu ma gandeam ca as vrea sa ne intalnim. Asteptam sa ajung acolo si sa discut cu Gigi.
Dupa Sighisoara sunt asteptata in Tg Mures, dar am de gand sa ma mai invart putin prin zona si singura, in linistea mea. Deci voi ajunge si la Agnita sa bem o cafea impreuna. Nu stiu cand, dar voi ajunge. Vom tzine legatura.

Gigi, despre ce vorbiti voi aici? Cine e Primavara?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă