Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sighisoara si Bisericile fortificate sasesti : 28 - 31 martie 2013

<< < (5/24) > >>

LiaV:

--- Citat din: Caroline din Joi, 07 Februarie 2013, 19:21 ---Eu, care credeam ca le-am vazut pe toate, ca traitor intamplator in aceasta zona, am fost ieri la o prezentare "Ziua Rosiei Montane"... si am aflat cu surprindere ca acolo sunt multe de vazut... de la galerii romane la case vechi de 700 de ani... romanesti, sasesti si unguresti. Si m-am gandit sa va spun, poate va intereseaza...

http://infosighisoara.ro/sighisoara/ziua-rosiei-montane-la-agnita

...Tot aici, linkuri spre Sighisoare si altele.

--- Terminare citat ---

Fain! Mersi Cornelia! Gigi cred ca se va folosi de link-urile tale, ca e in domeniu. Noi il vom urma cumintei, cum am facut-o si la Geoagiu :)

anyasolo:
Buna seara, o seara frumoasa pentru toti!
Gigi,te rog se poate un raspuns?- au inceput inscrierile  pt. tabara Sighisoara si fortificatiile Transilvaniei?mai sunt locuri?

admin:
Am transmis un newsletter acum cateva zile, nu l-ai primit? Daca nu, asta m-ar pune pe ganduri pentru ca programul de transmitere este unul profi si imi arata ca mesajul meu a ajuns in casutele voastre de inbox. Raspunde-mi te rog, este important de stiut lucrul asta.

Acum iti raspund la ce m-ai intrebat: au inceput inscrierile mai multe persoane au achitat deja, raman insa deschise in continuare, nu sunt inca ocupate toate locurile.

anyasolo:
Multumesc mult, voi lua legatura cu Samiza.
Am primit mesajul in inbox, dar generalitati. Mai sunt "vizitator" din cand in cand al forumului
Un weekend placut va doresc! :)

admin:
E ok, atunci, chiar ma gandeam. Acum am cautat in raportul de transmitere si imi arata la adresa ta: livrat in INBOX. Credeam ca ii prind cu minciuna...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă