Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sighisoara si Bisericile fortificate sasesti : 28 - 31 martie 2013
rodica popa:
In principiu m-as inscrie si la aceasta actiune ,nu stiu precis daca mai sunt in tara , oricum daca nu se face nimic de Pasti raman la aceasta activitate , daca se face ceva de Pasti atunci ma inscriu la aceea.
admin:
De Paști, cu siguranță nu o sa pot organiza ceva. În săptămâna premergătoare sunt plecat din tara, iar în zilele de sărbătoare am un program care mă tine lipit de Sibiel.
rodica:
Pacat
si pe noi cei singuri cui ne lasati? :help:
LiaV:
Gigi, am vazut ca check-in se face la ora 20. Ce facem daca ajungem mai devreme?
Eu plec din Timisoara de dimineata... nu chiar la prima ora, dar oricum, voi ajunge mai repede.
Si vad ca aici avem doar micul dejun. Oi fi eu asa... mai grasuta, dar sunt si curioasa de felurile de mancare ce le pot descoperi in diversele zone ale tzarii. Sper ca veti sti voi sa ne sfatuiti unde sa mergem sa mancam ceva bun, deosebit, nu-i asa? :flori:
(Ah, abia astept Maramu-ul!!!! De cum am citit ce-ai scris acolo despre mancare, mi-a lasat gura apa!) :blush:
rodica popa:
Ramane deci ca sigura participarea la excursie la Sighisoara ma inscriu definitiv si irevocabil o sa completez si acel formular catre agentie .By...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă