Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sighisoara si Bisericile fortificate sasesti : 28 - 31 martie 2013
Simona56:
Gata; Mi-am luat inima in dinti si m-am inscris....
Simona56:
Eu plec din Sibiu. Probabil ca voi pleca cu masina mea. Mai vine cineva cu mine?
Simona56:
Fur Elise - Richard Clayderman (1979)
admin:
Bravo Simona! Ti-am citit pe topicul celor noi postarile si am simtit un pic din emotia ta. Ma bucur ca ai decis sa faci pasul spre noi, cunoscandu-ne in tabara pentru cei noi de la Sighisoara. Probabil ca stii deja, eu sunt din Sibiu si aici se formeaza incet - incet un grup. La Dambovicioara au fost 3 "noi" toate persoane super. Pe langa cele cateva vechi, se contureaza ceva si aici...
Am sa te pun in legatura cu celelalte, astfel incat, pana la Sighisoara sa simti ceva din atmosfera din spatiul real din Singles Camp! :)
Vad ca te-ai adaptat si pe forum, ai inceput postarile. Rugamintea este doar ca fiecare sa fie la subiectul la care se refera. Este important in continuitatea de citire a unui topic, ca ceea ce se posteaza acolo sa fie legat doar de subiect.
Simona56:
Multumesc de cuvintele de incurajare. Stiu ca esti din Sibiu dar am avut impresia ca sunt destul de putini sibieni pe-aici. De-abia stept sa ma pui in legatura cu sibienii interesati de Sighisoara. Apoi vom mai vedea
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă