Autor Subiect: Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010  (Citit de 107472 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Răspuns: Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
« Răspuns #315 : Luni, 12 Aprilie 2010, 21:04 »
asta imi si doresc, saturniene, sa ies odata

Pai hai la marea ieseala!  :D

adria

• Vizitator
« Răspuns #316 : Luni, 12 Aprilie 2010, 21:09 »
or sa fie chiar trei "ieseli": 17, 25-27 si 1
saturniene, esti baiat de gasca

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #317 : Luni, 12 Aprilie 2010, 21:16 »
or sa fie chiar trei "ieseli": 17, 25-27 si 1
saturniene, esti baiat de gasca

La primele 2 ieseli vin si eu. La cea de pe 1 nu stiu sigur inca.
Iti spun un secret: inainte sa intru pe acest forum, nu prea eram. Ssshhh, nu mai spune la nimeni  ;D Sper sa mi se transfere si in realitate "gascaleala" ;)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #318 : Luni, 12 Aprilie 2010, 21:19 »
intotdeauna va fi nevoie de oameni singuri dar optimisti  ;) iar tabara de la sibiel a demonstrat ca poate exista asa ceva  :)

adria

• Vizitator
« Răspuns #319 : Luni, 12 Aprilie 2010, 21:21 »
om vedea la ieseli :D

Offline DJ ExcceS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #320 : Luni, 12 Aprilie 2010, 21:38 »
Buna seara lumeeeee ...

Va simteti bine ???

Ce sa zic, ma bucur mult ca fac si eu parte dintre acei oameni de care va leaga amintiri placute la Sibiel. Si pentru mine a fost si este o experienta placuta si sunt incantat ca impreuna am scris "istorie" acolo. Am si eu o mare rugaminte la voi ... sa imi dati si mie pozele pe care le-ati facut (toate) si cele din drumetie, etc ... pe adresa de mail " greendjus@yahoo.com ".

Mai mult, sper sa cunosc pe cat mai multi dintre voi, sa am placerea sa va cant si sa va incant cat mai mult timp de acum incolo si ca peste ani sa ne revedm de cat mai multe ori si sa fim la fel de binedispusi si de dezinvolti ca la prima noastra intalnire.

Va imbratisez cu mare drag pe toti si astept sa ne revedem in padurea cu alune  ;)

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #321 : Luni, 12 Aprilie 2010, 21:45 »
In concluzie ; sa va intre bine in cap, nu aveti voie sa iesiti din categoria " singles"
cine se casatoreste intre timp nu mai este admis la urmatoarele intalniri CLAR!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #322 : Luni, 12 Aprilie 2010, 21:49 »
@DJ ExcceS   8)

felicitari pr alegerea melodiilor, pt antren, pt extraordinara seara de karaoke( ::) 8)) felicitari pt modul cum ne-ai citit si pus in practica doleantele muzicale !!!!
felicitari pt cum ai pus suflet alaturi de organizatori, alaturi de participanti la serile din tabara !!! :)

Offline DJ ExcceS

• Newbie
  • *
« Răspuns #323 : Luni, 12 Aprilie 2010, 22:02 »
@marcutza

Multumesc mult, va multumesc tuturor pentru apreciere si ppromit ca de fiecare data cand voi fi alaturi de voi sa va surprind cu cate ceva nou si sa nu cadem in monotonie ...

si pentru Catherinna ... trebuie sa ne gandim si pozitiv ... daca cineva isi va gasi jumatatea la Sibiel eu imi ofer serviciile la preturi promotionale  :D :D :D

Offline ioana

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
« Răspuns #324 : Luni, 12 Aprilie 2010, 22:10 »
Buna seara.Am avut o zi grea astazi.Nu m-am putut concentra la munca.Gandul imi
zbura numai la Sibiel, pacat ca nu am facut fotagrafii, dar poate imi trimite si mie
cineva ( joana570@yahoo.com)
Multumesc lui Gigi,Samizei,Dj,Vicentiu,Ionut,Bucatarului pentru toate.
Sper sa ne vedem curand. :-*

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #325 : Luni, 12 Aprilie 2010, 22:12 »
@Carmentoma cred ca scrie un roman, inca nu a aparut pe forum.
Asteptam sa apara cartea Impresiile si parerile Carmenciteitoma  ::)
Carmeeeeeeeeeeeeeenn mai asteptam mult ??????????? :o

Nu, draga mea, nu scriu nici un roman! Am petrecut trei zile de neuitat, cu totul la superlativ! Insa, in ceea ce priveste comportamentul meu, am primit doar critici, si pe forum (mai "voalat" asa, ca poate nu ma prind, sa fac vreo criza), cat mai ales in privat, de la mai multe persoane! Asa ca, ce sa mai zic: pacat doar ca am fost si eu in grup, ca altfel era totul mai mult ca perfect! Am facut tot ce mi-a stat in putinta SA MA SIMT EU BINE, si mi-a reusit de minune!! Egoism maxim! Am avut adrenalina, dezinhibare , "talent" la a rage ca un magar mai mult decat toti membrii grupului la un loc si alte asemenea! Asa ca mare grija: sa va feriti de mine! Trebuie doar sa sap adanc o groapa si sa ma bag in ea! Atat!

Offline clopotel32

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 89
« Răspuns #326 : Luni, 12 Aprilie 2010, 22:22 »
 DJ EXCCES  ce servicii ai de oferit la preturi promotionale?

Offline DJ ExcceS

• Newbie
  • *
« Răspuns #327 : Luni, 12 Aprilie 2010, 22:26 »
@carmentoma

Eu cred ca dupa un week-end ata de reusit cum a fost cel petrecut impreuna la Sibiel nu trebuie sa ne facem procese de constiinta ... Si ce daca unii am cantat mai tare si mai rau decat altii ... Si ce daca unii au reusit sa puna punctul pe I si sa le spuna lucrurilor pe nume si altii au preferat sa le numeasca astfel numai in gand ... Si ce daca am uitat de timiditate si de singuratate ... asta se vrea de la The Singles Camp ... sa fim asa cum ne dorim ... O poezioara spusa cu mare haz, un cantec lalait sau un dans in stil propriu e cel mai bun mod de a scapa de frustrari.

Tot ce e mai important in viata noastra este sa nu uitam niciodata cine suntem si ce facem ... Fiecare avem calitati si defecte ... Trebuie doar sa ne evidentiem astfel calitatile incat sa ne acoperim defectele ...

Sa nu lasam rautatile sa ne puna stapanire pe suflet si sa nu uitam sa zambim caci cine stie, poate ca maine va fi si mai rau  ;)

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #328 : Luni, 12 Aprilie 2010, 22:31 »
@marcutza

Multumesc mult, va multumesc tuturor pentru apreciere si ppromit ca de fiecare data cand voi fi alaturi de voi sa va surprind cu cate ceva nou si sa nu cadem in monotonie ...

si pentru Catherinna ... trebuie sa ne gandim si pozitiv ... daca cineva isi va gasi jumatatea la Sibiel eu imi ofer serviciile la preturi promotionale  :D :D :D

Aha, reclama mascata, te iertam pentru ca doar noi profitam de promotie   ;)adica norocosii sau ... :-\

Offline DJ ExcceS

• Newbie
  • *
« Răspuns #329 : Luni, 12 Aprilie 2010, 22:33 »
@marcutza

Aha, reclama mascata, te iertam pentru ca doar noi profitam de promotie   ;)adica norocosii sau ... :-\

Reclama mascata ... nicigand ... eu sper doar sa fiu alaturi de voi in cele mai importante momente din viata voastra de acum inainte ... si muzica e cel mai bun mod al meu de exprimare ...  ;)