Autor Subiect: Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010  (Citit de 105429 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pe_jumate

• Vizitator
Răspuns: Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
« Răspuns #330 : Luni, 12 Aprilie 2010, 23:15 »
dragi douazecisicinci (in afara de mine),

stiu ca vin tarziu cu cererea mea, dar va rog, in masura in care puteti, nu va sfiiti sa imi trimiteti si mie ceva poze de la sibiel.. am si o adresa unde puteti trimite (pls see below)

pe_jumate@yahoo.com

miriade de multumiri ardente :-*

emanuellen

• Vizitator
« Răspuns #331 : Luni, 12 Aprilie 2010, 23:26 »
Multumesc pentru compliment,Tinerete farat batrinete???bine ar fi... :-*Sint fermecata de clipele petrecute impreuna,dupa ce am ajuns si bineinteles am aranjat ce am scos din bagaje,m-am intins pe pat si incercam sa-mi continui visul,a sunat telefonul ca sa onorez o invitatie la un club la dans.Si stiti ce am spus??Ca nu ma duc,pentru ca vroiam sa mai stau si sa visez..pentru ca a fost ca un vis totul,super...Va pupicesc

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #332 : Luni, 12 Aprilie 2010, 23:30 »
      Salut Carmentoma , tiza mea de la Ploiesti, de ce sa-ti faci o groapa ? Alta treaba nu ai ? Sa te bagi in groapa cand putem sa mai mergem la Sibiel si sa ne dam cu tiroliana, ca pana la urma tu ai fost ea mai tare . M-as mai fi dat si eu dar recunosc ca mi-a fost lene sa mai urc si sa mai cobor atat.  
      In alta ordine de idei, sa stii ca nu este pacat ca ai venit, daca toti am fi la fel ne-am plictisi. Fiecare are un stil propriu care poate fi acceptat de altii sau nu. Nici o persoana nu poate fi placuta de toata lumea, indiferent de ce comportament ar avea .
      Nu trebuie sa te superi pentru acele "critici" scrise pe forum, sunt doar niste moduri de exprimare. Acum depinde de fiecare ce intelege.
      Eu personal prefer sa spun omului direct ce am de spus si invers , sa mi se spuna pe sleau , ca poate scap hatuile si nu-mi dau seama .
      Nu trebuie sa ai parerea care o ai despre tine. La multe aspecte ai dat dovada de spirit de echipa si  de fair-play , ceea ce este de apreciat. La unele faze chiar mi-ai placut , poate nu ma crezi , dar sa stii ca sunt sincera.
      Astazi am mai "rasfoit " forumul si am gasit niste lucruri scrise de tine care mi-au placut foarte mult, nu copiate din carti , ci gandite de tine, ceea ce inseamna ca esti, in ciuda aparentelor, o persoana destul de profunda si asta-mi place.
      Ai dreptate, nu stii ce se ascunde in spatele zambetului fiecaruia.
          Maine sa ai o zi buna  si acum noate buna .

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #333 : Luni, 12 Aprilie 2010, 23:36 »
Multumesc pentru compliment,Tinerete farat batrinete???bine ar fi... :-*Sint fermecata de clipele petrecute impreuna,dupa ce am ajuns si bineinteles am aranjat ce am scos din bagaje,m-am intins pe pat si incercam sa-mi continui visul,a sunat telefonul ca sa onorez o invitatie la un club la dans.Si stiti ce am spus??Ca nu ma duc,pentru ca vroiam sa mai stau si sa visez..pentru ca a fost ca un vis totul,super...Va pupicesc

Ei,te invidiez deja, peste 2 saptamani vei merge din nou la Sibiel.

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #334 : Luni, 12 Aprilie 2010, 23:37 »
       Salutare pe_1/2,
       Cum poti sa spui " fara mine"? 20sicinci cu tot cu tine, daaaaaaaaaa?
       Sa spuna cineva ca nu este asa .

emanuellen

• Vizitator
« Răspuns #335 : Luni, 12 Aprilie 2010, 23:41 »

Ei,te invidiez deja, peste 2 saptamani vei merge din nou la Sibiel.
Din pacate numai din iulie in colo ne vom mai intilni caci plec la fiul meu in State.Dar nu o sa uit clipele minunate si nici pe voi...si o sa ma straduiesc sa ne vedem cit de curind

Offline capsuna

• Hero Member
« Răspuns #336 : Luni, 12 Aprilie 2010, 23:48 »
Inseamna ca am inteles eu gresit. Parca asa ai spus in prezentarea din prima zi...nu-i nimic, ne vedem la vara si mai vorbim pe forum.

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #337 : Marți, 13 Aprilie 2010, 00:15 »
      Noapte buna capsunico !
      Maine sa ai o zi frumoasa !
      pa, pa

Offline capsuna

• Hero Member
« Răspuns #338 : Marți, 13 Aprilie 2010, 00:17 »
Noapte buna si tie!

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #339 : Marți, 13 Aprilie 2010, 00:21 »
Am inteles ca v-ati simtit bine, ma bucur pentru voi, dar mai astept doua cuvinte si de la anamama13 pentru ca, ma tem sa nu o-ti  fi lasat-o in padurea cu alunul cel fara alune, asa ca, o strig si pe ea  anaaaaaaaaaaamamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  ::)  ???

maria171

• Vizitator
« Răspuns #340 : Marți, 13 Aprilie 2010, 06:57 »
Citat
Astazi am mai "rasfoit " forumul si am gasit niste lucruri scrise de tine care mi-au placut foarte mult, nu copiate din carti , ci gandite de tine
si mie imi place carmen cand scrie din suflet
m-a impresionat ca a putut sa povesteasca cum a fost odata de ziua ei, la ganduri negre

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #341 : Marți, 13 Aprilie 2010, 09:53 »
buna dimineata la fetite si baieti... am reaparut si reinviat... multumesc catiusa ptr grija... din pacate, nu am putut ramane definitiv printre alunii far'de alune ca aveam o datorie foaaarte mare, s-o aduc inapoi pe levanth, ca voia neaparat sa se duca la serviciu luni.... :D si te pui cu dorinta omului???
tot ce au scris antevorbitorii mei e adevarat... acolo peisajul e mirific, paraiasul ala e cam galagios uneori in disputa lui cu pasarile ce-si inalta trilurile de prin frunzisul inca rar, iar gazdele extrem de primitoare, calde si vesele.... ce mi-a placut mult de la inceput a fost maniera de incorporare a singularului in plural... sarind peste prima faza din sala de conferinta unde se simtea o oarecare stinghereala, in jurul meselor din restaurant totul s-a petrecut atat de natural, de parca ne cunosteam de cand lumea.... mancarea a fost foarte, foarte buna, bucatarul este extrem de priceput pe cat e de tanar, iar muzica de buna calitate, pe placul meu , a cuprins o arie larga, inclusiv a tineretii mele, pe care s-a putut dansa cu exuberanta chiar daca nu au fost manele... deci se poate si fara.... bravo lui DJ Adi ca a folosit manusa potrivita... hi,hi,hi....
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #342 : Marți, 13 Aprilie 2010, 10:01 »
deoarece pe mine m-a lasat si aparatul, nu am reusit sa fac prea multe poze, asa ca ma rog si eu de cei care au sa-mi trimita pe mail anamama13@yahoo.com ... multumesc anticipat....
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #343 : Marți, 13 Aprilie 2010, 10:22 »
test poză
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #344 : Marți, 13 Aprilie 2010, 10:24 »
Cu greu am reuşit să pun poza. Nu mă pricep.
Sper să vă placă să bem o cafea împreună într-unul din saloanele mele personale... (.....)
nihil sine deo