Salut Carmentoma , tiza mea de la Ploiesti, de ce sa-ti faci o groapa ? Alta treaba nu ai ? Sa te bagi in groapa cand putem sa mai mergem la Sibiel si sa ne dam cu tiroliana, ca pana la urma tu ai fost ea mai tare . M-as mai fi dat si eu dar recunosc ca mi-a fost lene sa mai urc si sa mai cobor atat.
In alta ordine de idei, sa stii ca nu este pacat ca ai venit, daca toti am fi la fel ne-am plictisi. Fiecare are un stil propriu care poate fi acceptat de altii sau nu. Nici o persoana nu poate fi placuta de toata lumea, indiferent de ce comportament ar avea .
Nu trebuie sa te superi pentru acele "critici" scrise pe forum, sunt doar niste moduri de exprimare. Acum depinde de fiecare ce intelege.
Eu personal prefer sa spun omului direct ce am de spus si invers , sa mi se spuna pe sleau , ca poate scap hatuile si nu-mi dau seama .
Nu trebuie sa ai parerea care o ai despre tine. La multe aspecte ai dat dovada de spirit de echipa si de fair-play , ceea ce este de apreciat. La unele faze chiar mi-ai placut , poate nu ma crezi , dar sa stii ca sunt sincera.
Astazi am mai "rasfoit " forumul si am gasit niste lucruri scrise de tine care mi-au placut foarte mult, nu copiate din carti , ci gandite de tine, ceea ce inseamna ca esti, in ciuda aparentelor, o persoana destul de profunda si asta-mi place.
Ai dreptate, nu stii ce se ascunde in spatele zambetului fiecaruia.
Maine sa ai o zi buna si acum noate buna .