Autor Subiect: Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010  (Citit de 107140 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Răspuns: Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
« Răspuns #60 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:41 »
Sa stii Awana ca este o idee foarte buna sa incercam impreuna cu cei timizi (nu sunt sceptici, sunt pozitivi si interesati, increzatori in proiect, dar le lipseste curajul conversatiei in public). O sa gandesc ceva in sensul acesta. Oamenii trebuie sa aiba incredere unul in celalalt sa lase timiditatea si teama la o parte!

La forum merge struna. Stai sa ma vezi la Sibiel cum la prima intalnire m-am pierdut.
Daca gasesc unul mai timid ca mine ii dau un premiu de excelenta.

O sa ma bag si eu in discutia voastra si am sa va spun o parere de a mea.
O sa fie destul de greu sa faceti asta ...chiar sunt sceptici din simplu motiv ca foarte multe sitte-uri nu sunt ceea ce par.

Sper sa schimbam aceasta imagine. Astfel degeaba suntem aici.

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #61 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:43 »
Sunt sigura ca o vom schimba.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #62 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:47 »
Sunt sigura ca o vom schimba.

Inceputul este mai greu. Restul vine de la sine.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #63 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:02 »
Iti raspund tie, luna, ma repet pentru cei mai vechi de pe forum, dar doresc ca de la inceput sa se inteleaga ce este acest concept Singles Camp. Pe site sunt date multe din explicatiile lamuritoare, dar incerc sa o fac acum pe forum, pe scurt. Singles Camp NU ESTE UN PROIECT VIRTUAL, CI ESTE O APLICATIE IN PLAN REAL. Dupa cum o sa te lamuresti in zilele urmatoare urmarind actiunile mele, o sa te convingi ca nu urmaresc o crestere a forumului. Forumul este o extensie dinamica a site-ului si urmareste crearea posibilitatii existentei unui prim contact cu posibili viitori membrii ai comunitatii. Forumurile care urmaresc cresterea numarului de vizitatori si utilizatori au o singura tinta: vanzarea de publicitate on line. Pentru ca asta este afacerea lor. Si folosesc tot felul de tehnici care cresc artificial si incnsistent numarul de vizite. Singles Camp nu este o afacere, este un proiect de sociologie aplicata. Vizeaza total altceva.
Membrii acestei comunitati vor hotari modul de dezvoltare al programului pt zona in care actioneaza fiecare. Pentru ca acest proiect sa reuseasca trebuie ca lumea sa aiba incredere ca se poate socializa real. De aceea se organizeaza taberele. De aceea conferintele, intalnirile. Comunicarea se vrea realizata in plan real nu virtual.
Forumul are sa-si continue linia sa de crestere organica, nu artificiala, ce urmaresc insa este cresterea comunitatii Singles Camp, ceea ce, dupa cum explicam este total altceva fata de lista de utilizatori.
Am sa revin, nu inainte de a explica de ce nu se vad profilele si de ce nu se discuta intre membrii. Proiectul se refera la persoane intimizate si care au nevoie de un suport de incredere din partea mea. Expunerea profilului se face doar in situatia site-urilor matrimoniale sau care incurajeaza altfel de legaturi, sau in situatia site-urilor de larga socializare. Cum nu este cazul la SC. Tin mult ca ceea ce am gandit si organizat sa fie respectat pentru ca cei care au nevoie de acest proiect sa se si poata bucura de efectele lui,

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #64 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:02 »
Merge pe " unde-s doi puterea creste" iar noi suntem pe aici mai mult de 2:)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #65 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:05 »
Merge pe " unde-s doi puterea creste" iar noi suntem pe aici mai mult de 2:)

Chiar acum m-am uitat si sunt 117 de forumisti. In seara asta a crescut numarul Tot asa! :)

Lunaintrestele

• Vizitator
« Răspuns #66 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:07 »
Iti raspund tie, luna, ma repet pentru cei mai vechi de pe forum, dar doresc ca de la inceput sa se inteleaga ce este acest concept Singles Camp. Pe site sunt date multe din explicatiile lamuritoare, dar incerc sa o fac acum pe forum, pe scurt. Singles Camp NU ESTE UN PROIECT VIRTUAL, CI ESTE O APLICATIE IN PLAN REAL. Dupa cum o sa te lauresti in zilele urmatoare urmarind actiunile mele, o sa te convingi ca nu urmaresc o crestere a forumului. Forumul este o extensie dinamica a site-ului si urmareste crearea posibilitatii existentei unui prim contact cu posibili viitori membrii ai comunitatii. Forumurile care urmaresc cresterea numarului de vizitatori si utilizatori au o singura tinta: vanzarea de publicitate on line. Pentru ca asta este afacerea lor. Si folosesc tot felul de tehnici care cresc artificial si incnsistent numarul de vizite. Singles Camp nu este o afacere, este un proiect de sociologie aplicata. Vizeaza total altceva.
Membrii acestei comunitati vor hotari modul de dezvoltare al programului pt zona in care actioneaza fiecare. Pentru ca acest proiect sa reuseasca trebuie ca lumea sa aiba incredere ca se poate socializa real. De aceea se organizeaza taberele. De aceea conferintele, intalnirile. Comunicarea se vrea realizata in plan real nu virtual.
Forumul are sa-si continue linia sa de crestere organica, nu artificiala, ce urmaresc insa este cresterea comunitatii Singles Camp, ceea ce, dupa cum explicam este total altceva fata de lista de utilizatori.
Am sa revin, nu inainte de a explica de ce nu se vad profilele si de ce nu se discuta intre membrii. Proiectul se refera la persoane intimizate si care au nevoie de un suport de incredere din partea mea. Expunerea profilului se face doar in situatia site-urilor matrimoniale sau care incurajeaza altfel de legaturi, sau in situatia site-urilor de larga socializare. Cum nu este cazul la SC. Tin mult ca ceea ce am gandit si organizat sa fie respectat pentru ca cei care au nevoie de acest proiect sa se si poata bucura de efectele lui,

Am inteles perfect ce se doreste cu acest proiect ( intentionez ceva asemanator si in orasul meu, din aceleasi motive pe care le-am auzit in emisiunea TV.), tot ce am vrut sa subliniez a fost doar faptul ca pentru inceput socializarea pe care o avem este cea virtuala ptr a se putea ajunge la cea reala.
Daca am deranjat cu ceva imi cer scuze.
O seara buna.

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #67 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:09 »
Incep sa imbatranesc langa voi, am doua ore de cand m-am logat si inca nu am plecat  :-*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #68 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:11 »
As fi dorit sa creasca organic controlat si verificat. Dar ma bucur evident ca s-a intamplat aceasta crestere neasteptata. Apropo de ce discutam dupa amiaza, mai trebuie sa sar un pas, dar sper sa nu se simta. Maine am sa grabesc intalnirile cu moderatorii si cred ca in cateva zile se poate incepe. Deja dpdv fizic si tehnic sunt depasit si trebuie sa iau o masura rapida pe plan virtual. Am foarte mult de lucru pe latura reala si cum consider ca este mult mai importanta am sa ma concentrez acolo. A aparut deja situatia si posibilitatea unei tabere imediat urmatoare, mi s-a solicitat insistent acest lucru si am deschis deja lista.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #69 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:12 »
Am inteles perfect ce se doreste cu acest proiect ( intentionez ceva asemanator si in orasul meu, din aceleasi motive pe care le-am auzit in emisiunea TV.), tot ce am vrut sa subliniez a fost doar faptul ca pentru inceput socializarea pe care o avem este cea virtuala ptr a se putea ajunge la cea reala.
Daca am deranjat cu ceva imi cer scuze.
O seara buna.

Cred c vor mai aparea in Romania astfel de proiecte. Cel putin in orasele mari cu siguranta. Si cred ca ele sunt binevenite.

Incep sa imbatranesc langa voi, am doua ore de cand m-am logat si inca nu am plecat  :-*

Eu am depasit astazi cred ca mai mult de 7 ore. Te prinde.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #70 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:15 »
As fi dorit sa creasca organic controlat si verificat. Dar ma bucur evident ca s-a intamplat aceasta crestere neasteptata. Apropo de ce discutam dupa amiaza, mai trebuie sa sar un pas, dar sper sa nu se simta. Maine am sa grabesc intalnirile cu moderatorii si cred ca in cateva zile se poate incepe. Deja dpdv fizic si tehnic sunt depasit si trebuie sa iau o masura rapida pe plan virtual. Am foarte mult de lucru pe latura reala si cum consider ca este mult mai importanta am sa ma concentrez acolo. A aparut deja situatia si posibilitatea unei tabere imediat urmatoare, mi s-a solicitat insistent acest lucru si am deschis deja lista.

Haide cu moderatorii.
Aici e deja avalansa de postari.

In alta ordine de idei.
Care sunt criteriile pentru moderatori?

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #71 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:18 »

Incep sa imbatranesc langa voi, am doua ore de cand m-am logat si inca nu am plecat  :-*

Eu am depasit astazi cred ca mai mult de 7 ore. Te prinde.
[/quote]

Uite ce inseamna un scurt rerortaj  :) adminul este bombardat cu oferte !

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #72 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:20 »

Uite ce inseamna un scurt reportaj  :) adminul este bombardat cu oferte !

stai sa vezi dupa prima tabara cand vom posta impresii si poze! ;)

maria171

• Vizitator
« Răspuns #73 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:21 »
si eu am vazut reportajul
a fost ok
cred ca multe stelute vor staluci pe forum
adica cei ce se inscriu devin in scurt timp dependenti de forum
stiu din proprie experienta
astepta ca administratorul sa se linisteasca, dupa furtuna starnita de reportaje, sa se adune si sa decida strategia urmatoare

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #74 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:26 »
si eu am vazut reportajul
a fost ok
cred ca multe stelute vor staluci pe forum
adica cei ce se inscriu devin in scurt timp dependenti de forum
stiu din proprie experienta
astepta ca administratorul sa se linisteasca, dupa furtuna starnita de reportaje, sa se adune si sa decida strategia urmatoare

Sa straluceasca stelutele ! Dependenta trece . Dupa ce a fost euforia primelor postari pot sa spun ca aproape am parasit alte forumuri pentru acesta.