Iti raspund tie, luna, ma repet pentru cei mai vechi de pe forum, dar doresc ca de la inceput sa se inteleaga ce este acest concept Singles Camp. Pe site sunt date multe din explicatiile lamuritoare, dar incerc sa o fac acum pe forum, pe scurt. Singles Camp NU ESTE UN PROIECT VIRTUAL, CI ESTE O APLICATIE IN PLAN REAL. Dupa cum o sa te lamuresti in zilele urmatoare urmarind actiunile mele, o sa te convingi ca nu urmaresc o crestere a forumului. Forumul este o extensie dinamica a site-ului si urmareste crearea posibilitatii existentei unui prim contact cu posibili viitori membrii ai comunitatii. Forumurile care urmaresc cresterea numarului de vizitatori si utilizatori au o singura tinta: vanzarea de publicitate on line. Pentru ca asta este afacerea lor. Si folosesc tot felul de tehnici care cresc artificial si incnsistent numarul de vizite. Singles Camp nu este o afacere, este un proiect de sociologie aplicata. Vizeaza total altceva.
Membrii acestei comunitati vor hotari modul de dezvoltare al programului pt zona in care actioneaza fiecare. Pentru ca acest proiect sa reuseasca trebuie ca lumea sa aiba incredere ca se poate socializa real. De aceea se organizeaza taberele. De aceea conferintele, intalnirile. Comunicarea se vrea realizata in plan real nu virtual.
Forumul are sa-si continue linia sa de crestere organica, nu artificiala, ce urmaresc insa este cresterea comunitatii Singles Camp, ceea ce, dupa cum explicam este total altceva fata de lista de utilizatori.
Am sa revin, nu inainte de a explica de ce nu se vad profilele si de ce nu se discuta intre membrii. Proiectul se refera la persoane intimizate si care au nevoie de un suport de incredere din partea mea. Expunerea profilului se face doar in situatia site-urilor matrimoniale sau care incurajeaza altfel de legaturi, sau in situatia site-urilor de larga socializare. Cum nu este cazul la SC. Tin mult ca ceea ce am gandit si organizat sa fie respectat pentru ca cei care au nevoie de acest proiect sa se si poata bucura de efectele lui,