Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
admin:
Tariful este de 210 RON si include serviciile de pensiune completa 2 zile si entertainmentul aferent fiecarei zi, in prima seara foc de tabara, petrecere si karaoke, in a doua zi o plimbare de 3-4 ore la ruinele cetatii Salgo, dupaamiaza pictura pe sticla, seara de bal cu dansatori profesionisti, iar duminica concluzii...Te astept la una dintre urmatoarele!
almi_gabi:
--- Citat din: carmentoma din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:28 ---Nu cred ca am norocul sa fiu printre cei din grupul de pe 11, dar mi-ar face placere sa ma aflu acolo la voi la un moment dat! Ceea ce m-ar interesa este sa stiu pretul aproximativ al acestei excursii, precum si mai multe amanunte! Si eu fac parte dintre cei care au vazut reportajul la televizor!
--- Terminare citat ---
pretul este de 210 ron! - la care se va adauga transportul care iti revine tie! Nu mi se pare excesiv din moment ce cazarea este in regim single ( ai asigurat tot confortul) si masa este inclusa in totalitate, plus activitatile de socializare.
Lunaintrestele:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:21 ---De cand a aparut emisiunea la TV telefonul si cel mobil si cel fix suna incontinuu. Prieteni, membrii noi, persoane interesate de tabere, de excursii. Email-uri, cu aceiasi teama de a conversa public. Aici am sa insist zilel urmatoare. Vreau sa ma gandesc mai indeaproape la modul de a determina la discutii si macar virtuale in prima faza. Doamne cata neincredere s-a strans in noi! Trebuie sa gasesc parghii de incurajare!
--- Terminare citat ---
admin Te voi saluta aici ( am incercat pe privat ). Te putem ajuta si noi cu ceva idei legate de o determinare la discutii.
admin:
Sa stii Awana ca este o idee foarte buna sa incercam impreuna cu cei timizi (nu sunt sceptici, sunt pozitivi si interesati, increzatori in proiect, dar le lipseste curajul conversatiei in public). O sa gandesc ceva in sensul acesta. Oamenii trebuie sa aiba incredere unul in celalalt sa lase timiditatea si teama la o parte!
Lunaintrestele:
O sa ma bag si eu in discutia voastra si am sa va spun o parere de a mea.
O sa fie destul de greu sa faceti asta ...chiar sunt sceptici din simplu motiv ca foarte multe sitte-uri nu sunt ceea ce par.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă