Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
almi_gabi:
wow, au trecut deja 2 ani ? ce a zburat timpul Gigi, parca ar fi fost ieri; imi aduc aminte ce emotii am avut parca trebuia sa dau examen,.
atunci am stat intr-un apartament ( m-a incantat mobilierul, nu mai vazusem pe nicaieri ) cu marcutza si carmentoma; cat mi-a placut atmosfera si felul cum am petrecut cele 2 zile la Sibiel;
atunci m-am dat pentru prima oara cu tiroliana ( cand m-am vazut infasurata in echipamentul acela ca de parasutisti mi-a strafulgerat un gand ce mi-o fi venit sa ma dau eu cu dracovenia asta ? :faint:; dupa ce am traversat valea mi-a revenit inina la loc si in final m-a amuzat experienta :thumbup:) ; pictura pe sticla ( cine ar fi zis atunci ca am sa mai discut cu pictura si in alt context :) ); focul de tabara care mi-a adus aminte de taberele din scoala ; dansul si karaoke ; mica drumetie facuta prin padure; mi s-au derulat toate prin minte acum recitind ce s-a scris pe aici
a fost minunat si a fost inceputul unui drum alaturi de SC pe care nici nu mi l-am imaginat la acea vreme, multumesc Gigi si felicitari pentru ce ai realizat pana acum cu acest proiect
adda:
La multi ani Singles Camp !!! :flori:
Gigi sa fii sanatos, sa ai putere, rabdare si multe idei stralucite precum cea de a creea un concept nou cum este SC! :applause:
andre:
Felicitari Gigi pentru proiectul SC si multumesc !!!
luciamanta:
La multi ani! Un proiect mai mult decat frumos si eficient, un proiect genial! Un proiect realizat cu multa munca, implicare si initiative, cu multa daruire. Felicitari din tot sufletul, Gigi! :) :applause:
luciamanta:
Stii, Gigi, ar fi binevenit un remember al taberei din 2010, un remember la care sa participam si noi, cei vechi, dar si cei nou intrati in comunitatea SC. :) ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă