Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010

<< < (90/96) > >>

admin:
Ionut a incercat sa ia legatura de la pensiune, dar imi spunea ca nu a reusit sa expedieze mesajele scrise. Este multa lume acolo, se foloseste intens internetul, iar banda este destul de ingusta. Avand in vedere ca am si transmisia video permanenta de acolo, ramane destul de putin.

carmentoma:

--- Citat din: admin din Joi, 15 Aprilie 2010, 17:11 ---Ionut a incercat sa ia legatura de la pensiune, dar imi spunea ca nu a reusit sa expedieze mesajele scrise. Este multa lume acolo, se foloseste intens internetul, iar banda este destul de ingusta. Avand in vedere ca am si transmisia video permanenta de acolo, ramane destul de putin.

--- Terminare citat ---

Nu-i nimic, asteptam cand are el timp sa vorbeasca si cu noi! Pana atunci te intreb: ii permiti sa ne dea reteta de clatite, sau e secretul vostru, sa nu mancam asa ceva decat acolo! Ca si asta e un motiv suficient de dependenta! ;D :D ;)

CristianNasalean:
Stie cineva ce face Adi (greirasul nostru) cu lista de informatii?? Eu n-am primit nimic :(

admin:
Sunt off topic, stiu si imi cer scuze, dar cred ca este locul potrivit sa ofer ceva:
- florile din biroul meu
- baclavele aduse de Manfred din Turcia

marcutza:
sunt invidioasa  ::) adminuuuu fie-ti milaaa de noi cu bunatatile alea  :o

:) multumim mult pt flori  :-* adminu

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă